BAŞKAN HÜRRİYET’İN ŞOVUNU ENGELLEDİ! ‘BU TERBİYESİZLİKTİR’

14 Mayıs 2023 14:59
İzmit Belediye Başkanı Fatma kaplan Hürriyet’in seçim günü yaptığı şova Zafer Partisi il eski Başkanı Vedat Çalık’tan tepki geldi. Çalık;”Hürriyet’in Mehmet Ali Paşa İbni Sina ilkokulu önünde yaptığı şovu engelledik. Poşetleri değiştirdik”dedi.

İzmit Belediye Başkanı Fatma kaplan Hürriyet yine şaşırtıcı bir hamleye daha imza attı. Tüm Türkiye’nin kitlendiği seçimde Kocaeli’de 12 ilçeye birden üzerinde Fatma Kaplan Hürriyet imzalı kumanyalar dağıttı. Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in hukukçu bir başkan olarak yaptığı bu hareket ise hayrete düşürdü. Seçim yasaklarına uymayarak yemek bahanesi ile reklam peşine düşen Hürriyet okullarda tartışma yaşanmasına sebep oldu. Reklam amaçlı yapılan bu hareketten rahatsız olunmasına rağmen kumanyaların sandık görevlilerine tek tek dağıtıldığı öğrenildi. Yaşnan olayın ardından Zafer Partisi eski İl Başkanı Vedat çalık, Mehmet Ali Paşa İbni Sina ilkokulu’nda dağıtılan erzakların poşetlerini değiştirdiklerini söyleyerek “Yaptığı şovu engelledik” dedi.

TERBİYESİZLİK

Zafer Partisi eski İl Başkanı Vedat Çalık;“Seçimin şeffaf bir şekilde geçmesini istiyoruz ama seçme gölge düşürmek isteyenler var isim vermeme gerek yok siz tahmin etmişsinizdir, Fatma Kaplan Hürriyet. Fatma Kaplan Hürriyet poşetler hazırlayıp sandıkta çalışan arkadaşlarımıza erzak gönderiyor bu ayıp ve terbiyesizlik demektir. İllaki erzak getireceksen reklam yapmana gerek yok. Seçim zamanı şov yapmana gerek yok. Fatma Kaplan Hürriyet’in Mehmet Ali Paşa İbni Sina ilkokulu önünde yaptığı şovu engelledik. Poşetleri değiştirdik” dedi

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
KOTO
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
lastik-iş
KSO
Toyota
Gönül Otomotiv
X