Cinayetle yargılanan abi, kardeş ve arkadaşlarına ceza yağdı

01 Şubat 2024 09:36
Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı yol verme kavgasıyla ilgili abi, kardeş ve arkadaşlarına toplam 94 yıl 9 ay 15 gün ve müebbet hapis cezası verildi.

Olay, 20 Mayıs 2022 yılında Şehitler Mahallesi Malazgirt Caddesi 4429 Sokak'ta meydana geldi. Otomobilli ile seyir halinde olan Özkan Yıldız ile motosikletli Ömer Akyol arasında yol verme sebebiyle tartışma yaşandı. Tartışma sonrasında iki şahıs kavga ederken, olayı çevredeki vatandaşlar ayırdı. Özkan Yıldız, olay yerinden ayrılarak durumu abisi Özcan Yıldız'a anlattı. Özcan Yıldız, Ömer Akyol'a telefonla ulaşarak konuşmak için adresini istedi. Adresi öğrenen Özcan Yıldız, kardeşi Özkan Yıldız ve arkadaşı İsmail Sevinç ile Ömer Akyol'un mahallesine gitti. Mahallede Ömer Akyol, abisi Osman Akyol ve karşı taraf arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü.
Olayda Osman Akyol (36), eşi H. Akyol (32) ve kardeşi Ömer Akyol (30) silahla vurularak yaralandı. Diğer gruptan olan İsmail Sevinç ise bıçaklandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Osman Akyol hayatını kaybetti. Polis ekipleri olaya karışan 7 şüpheliyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan şahıslardan Özkan Yıldız ile abisi Özcan Yıldız tutuklandı, diğerler şüpheliler ise serbest bırakıldı.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
KOTO
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
lastik-iş
KSO
Toyota
Gönül Otomotiv
X