DOKUZLARIN HIZINA YETİŞİLMİYOR

16 Kasım 2023 15:44
İzmit Belediye Başkan aday adaylığı için istifa eden Muharrem Tutuş’un yerine İzmit İlçe Başkanlığına Genel Merkez tarafından ataması yapılan Halil Güngör Dokuzlar, yüksek enerjisi ve samimiyetiyle dikkat çekmeye devam ediyor.

2024 Yerel seçimlerinde İzmit’i yeniden geri kazanmak için seçim çalışmalarına çoktan başlayan AK Parti teşkilatı, bayrak değişimi yaşanmasına rağmen, hız kesmeden programlarına kaldığı yerden devam ediyor. İzmit Belediye Başkan aday adaylığı için istifa eden Muharrem Tutuş’un yerine İzmit İlçe Başkanlığına ataması yapılan Halil Güngör Dokuzlar, görevi devralmasının ardından hızlıca yürütme ve yönetim kurulunu oluşturarak görevine başladı. Göreve gelmesinin ardından vakit kaybetmeden saha programlarına devam eden Başkan Dokuzlar, kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

"YAŞLI VE ENGELLİ VATANDAŞLARA ÖZEL İLGİ"

Kamu kurum ve kuruluş ziyaretlerinin yanında, İzmit’te adeta tüm bölgeyi arşınlayan Dokuzlar, sabahın ilk ışıklarında sabah namazında camii cemaati ile buluşarak güne başlıyor. Programına aldığı mahalle'de esnaf ziyaretlerinin yanı sıra ev ziyaretleri de yapıyıor.Gerçekleştirilen ziyaretlerde öncelikle yaşlı ve engelli vatandaşlara özel ilgi gösteren Başkan Dokuzlar, bir yandan da ilçe başkanlığı'nda ziyaretçilerini kabul ediyor.Gün içinde birçok programa yetişen Başkan Dokuzlar,  vatandaşların özel ve acı günlerinde de yanlarında olmayı ihmal etmiyor.Dokuzlar’ın göreve gelmesinin ardından ortaya koyduğu bu yüksek enerji İzmit’te muhalefete korku verirken, AK Partililere de moral oluyor.

 

 

 

 

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
KOTO
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
lastik-iş
KSO
Toyota
Gönül Otomotiv
X