HAMZA MERAL AK PARTİ'DEN ADAY ADAYI OLDU

15 Mart 2023 11:18
AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Hamza Meral, Kocaeli’den milletvekili aday adaylığı için başvurusunu yaptı.

AK Parti’de 13 Mart’ta başkayan ve 16 Mart’ta kadar devam edecek olan Aday adalığı sürecinin başlaması ile AK parti’de de hareketlilik de arttı.   13 Mart itibariyle resmi başvuruların kabul edildiği AK Parti’de AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Hamza Meral’de bugün il binasında aday adaylığı başvurusunu yaptı. Meral yaptığı açıklamada;” 2010 yılında siyasete cumhurbaşkanımızın memleketinde il gençlik kollarında göreve başladım. Allaha hamdolsun ki hemşerisi olmaktan onur ve gurur duyduğum başkanımızla bu kutlu yolda bu görevleri icra ettim. Hem siyaseten hem ticari faaliyetlerimde edindiğim bilgi birikimlerini paylaşacağımı ve elimden geldiğinin fazlasını yapacağım. “ dedi.

HAMZA MERAL KİMDİR?

184 doğumlu aslen Rizelidir. Evli ve iki çocuk babası olan Meral Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İşletme Yüksek Lisans okudu.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
KOTO
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
lastik-iş
KSO
Toyota
Gönül Otomotiv
X