HÜRRİYET İZMİT’İ GÖZDEN ÇIKARDI!

27 Nisan 2023 13:31
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet İzmit Belediyesi Koordinatörlerini İzmit harici 12 ilçeye çalışması için gönderdiği öğrenildi.

15 yıl aradan sonra İzmit’e CHP’yi kazandıran İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, sonucu kendi ile özleştirmeye devam ediyor. Örgütü yok sayan tavırları ile sıkça gündeme gelen ve her konuda örgütten bağımsız hareket etmesi ile eleştirilere maruz kalan Başkan Hürriyet hedefini de yükseğe koymuş durumda. Seçim sürecine girdiğimiz şu günlerde siyasi partiler de hareketlilik kazanmışken, örgütten bağımsız Cumhurbaşkanlığı seçim ofisi kuran ve Partisinin SKM organları, İl ve İlçe örgütü ile değil, belediyedeki ekibiyle birlikte seçim çalışması yürüttüğü öğrenilen Hürriyet tepkilerin odağı olmaya devam ediyor.

ANKARA’DA DA KREDİSİ KALMADI

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimleri kapsamında CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı ve İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar’ın istifasının ardından Ankara trafiğine başlayan Hürriyet, kendi seçiği isimler ile yol yürümeye çalışmıştı. Fakat bütün çabaları boşa çıkması ile örgüte de iyiden iyiye ters düşmüş bu tavırları sebebi ile de Ankara’da kredisinin bittiği konuşulmuştu.

İZMİT’İ SALDI HEDEF BÜYÜKŞEHİR

Tamamen yerel seçimlere odaklanmış olan Hürriyet’in kolları çoktan sıvadığı öğrenildi. İzmit ile ilgili uzun zamandır bir çalışma yapmayan, başlayan çalışmalarında yarım kalması ile sıkça eleştirilen Hürriyet kentteki onlarca yarım kalmış çalışma dururken İzmit Belediyesi koordinatörlerini 12 ilçeye gönderdiği öğrenildi. Koordinatörlerinde şaşkınlıkla baktığı olay sonrası ‘Başkan Büyükşehir’e oynuyor bu yüzden İzmit’i saldı’ yorumları yapılıyor.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
KOTO
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
lastik-iş
KSO
Toyota
Gönül Otomotiv
X