PARAMPARÇA ETTİLER! İZMİT'TE BAŞIBOŞ KÖPEK DEHŞETİ KAMERALARA BÖYLE YANSIDI

01 Şubat 2023 14:57
İzmit Akmeşe Mahallesi’nde yaşanan sokak köpeği dehşeti güvenlik kameralarına yansıdı.

Ülke genelinde  pandemi etkisi yaratan başıboş sokak köpeği sorunu gün geçtikçe büyümeye devam ediyor. Zaman zaman saldırgan davranışlar sergileyen köpekler için gerekli önlemlerin alınmaması ise vatandaşlar tarafından tepki ile karşılanıyor. Hemen hemen her gün ülke genelinde  köpek dehşetine maruz kalarak yaralanan ve hatta ölümle sonuçlanan olaylar kamuoyuna yansıyor. Konuya bir çözüm bulunmadığı için genç, yaşlı, çocuk demeden bütün vatandaşlar kendilerini tehdit altında hissediyor.

DEHŞET ANLARI KAMERAYA YANSIDI

Dün gece İzmit Akmeşe Mahallesi’nde güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler bu tehlikeyi gözler önüne sermeye yetti. Başıboş sokaklarda başıboş dolaşan köpeklerin hedefinde bu kez bir insan yoktu. Fakat güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler “ya orada bir çocuk olsaydı” endişesi doğurdu. Yaklaşık 10 köpeğin bir arada dolaştığı görüntülerde kediyi kıskaca alarak paramparça ettiği görüldü.

Çocuklarının sokağa inemediğini belirten vatandaşlar, bu duruma  bir an öne çare bulunmasını istiyerek yetkililerden önlem almasını istedi.

 

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
KOTO
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
lastik-iş
KSO
Toyota
Gönül Otomotiv
X