Şirin, İlk Seçim Bürosunu Açtı

13 Mart 2024 10:14
İYİ Parti İzmit Belediye Başkan adayı Kamil Şirin, Tavşantepe ve Bekirdere'de ilk Seçim Bürosunu açtı. Açılış törenine, İYİ Parti İl Başkanı Sn. Nusret Acur, Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı, Kartepe Belediye Başkan Adayı Haluk Tamyüksel, parti il ve ilçe yöneticileri, gençlik ve kadın politikaları temsilcileri, meclis üyesi adayları ve Tavşantepe, Bekirdere mahalle sakinleri katıldı.

Açılış töreninde, Kamil Şirin, vatandaşlara İzmit için önerdiği projeleri detaylı bir şekilde anlattı. Vatandaşlar, katılımcı ve etkileşimli bir süreçte kendilerine sunulan projeler hakkında bilgi sahibi oldular.

Sn. Kamil Şirin, konuşmasında, "35 senedir Tavşantepe nasılsa öyledir. Hiçbir değişiklik yok. Kocaeli'de de bir değişiklik yok. Çünkü değişiklik yapacak bir akılla çalışan belediye yok. Bizim Belediye anlayışımız dünya standartlarında olacak. İzmit'in önemli bir tarihi geçmişi var. Biz kentsel dönüşüm yaparken tarihimizi açığa çıkararak, bozmadan yapacağız. Daha sağlam, daha sağlıklı, daha yaşanılabilir binalar yapacağız. Seçilirsem yapacağım ilk iş İZAYDAŞ'ı kapatacağım. İzmitli sağlıklı hava soluyacak. İzmit'i ortadan ikiye bölen yolları toprak altına alacağız. Kuruçeşmeden başlayan 42 Evlerde biten aç kapa tünel yapacağız. Bunlar çok maliyetli işler değil. Sizlerin katkısıyla, sizlerin desteğiyle İzmit'i önemli bir dünya şehri yapacağız. Vatandaşlarımızın En İyi'sini seçeceğinden şüphemiz yok. Biz de çalışmalarımızla İzmit için En İyi'si olduğumuzu göstereceğiz." ifadelerini kullandı.

Açılışın ardından, seçim irtibat bürosu da hizmete girdi. Vatandaşlar, burada merak ettikleri konuları sorabilecek, taleplerini iletebilecekleri bir iletişim noktasına kavuştular.

Sn. Kamil Şirin ve ekibi, İzmit'in geleceği için çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini ve halkın desteğiyle İzmit'i daha yaşanabilir bir kent haline getireceklerini belirtti.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
KOTO
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
lastik-iş
KSO
Toyota
Gönül Otomotiv
X