TUTUŞ BU SEFER MİLLİ GÖRÜŞÇÜLERİ YAKIN MARKAJA ALDI!

27 Nisan 2023 12:46
AK Parti İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş, İYİ Parti, DEVA ve Saadet Partisi’nde önemli görevlerde bulunmuş isimlerle yakın temaslarda bulunarak özel görüşmeler yapıyor.

AK Parti İzmit İlçe Başkanlığına atandıktan sonra ortaya koyduğu performans ve enerji ile kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Muharrem Tutuş, seçim tarihine sayılı günler kala önemli ve özel görüşmelere imza atıyor. Millet ittifakına mensup partilerde önemli görevlerde bulunmuş isimler ile stratejik temaslarını sürdüren Tutuş, ilk olarak geçtiğimiz günlerde Deva Partisi İzmit İlçe yönetim kurulu eski üyesi, Bülent Sağlık ve İYİ Parti'de İzmit ilçe yöneticiliği, mahalle temsilciliği ve delegelik yapmış çok sayıda isimle bir araya gelmişti. Muhalefeti panikletecek bu buluşmalarını sürdüren Başkan Tutuş, bu kez ise milli görüşçüleri yakın markaja aldı.

AK PARTİ’YE SÜRPRİZ TRANSFERLER OLABİLİR

Başkan Tutuş, Saadet Partili Ahmet Kul ve Kadir Öztürk ile buluştu. Gerçekleşen sohbet sonrası sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımlarda bulunan Tutuş ’un bu hamleleri İzmit’te AK Parti’ye yakın zamanda transferler olacağını yönünde kulisleri de doğruladı. 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
KOTO
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
lastik-iş
KSO
Toyota
Gönül Otomotiv
X