DAVUTOĞLU’NDAN DEMİRTAŞ’A TEŞEKKÜR! GURUR DUYUYORUM

26 Nisan 2023 12:12
6’lı masa ortaklarından Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu bugün ilimize geldi.

14 Mayıs genel seçimleri ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimleri öncesinde siyasi partiler çalışmalarına aralıksız devam ediyor.


DAVUTOĞLU İZMİT’TE

Bu kapsamda Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, 26 Nisan Çarşamba (bugün)Kocaeli’ye geldi. Davutoğlu, İzmit ve Gebze’de çeşitli programlara katılacak. İlk olarak saat 10.00’da İzmit Dernekler Yerleşkesi’nde, gerçekleşen programa İzmit Belediyesi Başkan Vekili Çetin Sarıca, CHP Kocaeli Milletvekili Adayları, Serap Çakır, Harun Yıldızlı Mehmet Ümit Küçükkaya, Caner Arduç, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir, CHP Kocaeli İl Yönetimi, STK temsilcileri katıldı.

“GURUR DUYUYORUM”

Programda Davutoğlu’na yöneltilen ‘Selahattin Demirtaş sizin için “Yalan söylemez” demişti, şimdi görüyoruz Kürt problemi için neler yapacaksınız’ sorusuna Davutoğlu şu açıklamada bulundu;” Parti programına ana dilde eğitimi yazan ilk parti biziz. Biz bunları insan hakları olarak gördük. Kılıçdaroğlu Alevi videosu yayınladığında sünni diye cevap verdim. Rahatsız oldu iktidar partisi arkadaşlarımız. Evet, ben bir sünniyim alevi vatandaşlarımızın, haklarını önce ben savunacağım bu gerilimlerden hoşnut olanlar, var. Kürtçeyi de Türkçe’nin karşına koymamak lazım Kürtçe’yi hatta Tük öğrencilerde öğrensin dedim bu sadece Kürt kardeşlerimize özel değil. Benim dürüstlüğüm konusunda Demirtaş ve diğer liderlerin ortak bir mutabıkı var bundan gurur duyuyorum.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X