Kandıra yine birinci

29 Mayıs 2023 11:41
AK Parti Kandıra’da 14 Mayıs’ta kırdığı en çok oy alan ilçe rekorunu korumakla kalmadı, yükseltti

Türkiye cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu için bir kez daha sandık başına gitti. Erdoğan, aldığı yüzde 52,16 oy ile yeniden cumhurbaşkanı seçildi. Türkiye’de ilk kez yapılan ikinci tur oylaması ile 13’üncü cumhurbaşkanı olan Erdoğan, 14 Mayıs seçimlerine göre Kocaeli’de yine Kandıra’da oyunu artırdı. Seçimlerin ilk turunda yüzde 64,15 oranında 22.505 oy alan Erdoğan, 28 Mayıs seçimlerinde ise Kandıra’da yüzde 67,33 oranında 23.458 oy aldı.

 OY ORANINI YÜKSELTTİLER

AK Parti Kandıra İlçe Teşkilatı bölgede gösterdiği üstün performans ile, 1.turun en çok oy alan ilçe ünvanını korumayı başardı. İlçe Başkanı Erol Ölmez, Kandıra Belediye Başkanı Andan Turan, Kadın Kolları Başkanı Nilgün Gürcan, Gençlik Kolları Başkanı İsmail Dursun, meclis üyeleri ve partililer seçim sürecinde Kandıra’yı adeta arşınladı. Seçimlerin ikinci tura kalmasının ardından, performanslarını daha da arttıran AK Partililer, birinciliği korumakla kalmayarak, oy oranlarını da yükseltti.

ESKÄ° BAKAN DESTEK Ä°STEDÄ°

Eski Sağlık Bakanı Kandıralı M.Kazım Dinç, AK Parti teşkilatlarının neredeyse tüm çalışmalarına katılarak, gerçekleştirilen programlarda yaptığı konuşmalarında Recep Tayyip Erdoğan için destek istedi.

YAZARIN DÄ°ÄžER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteÅŸ
Kocaeli Beyaz EÅŸya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X