KOCAMAN'DAN YILMAZ AÇIKLAMASI

20 Eylül 2023 11:27
Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, 2024 yerel seçimlerinde istifasını vermeyen AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz hakkında açıklama yaptı.

2024 yerel seçimleri için belediye başkanlıkları ve meclis üyesi aday adaylıkları başvurusu yapacak olan siyasi partilerde istifa süreci sürüyor. Bu kapsamda belediye başkan adayı olmak isteyen ilçe başkanları istifalarını verdi. Kocaeli’de İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş, Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral, Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez ve Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen adaylık için istifa eden isimler oldu. Kartepe İlçe Başkanı ise istifasını vermedi.

ZATEN UYUMLU ÇALIŞIYORUZ

Konuyla alakalı açıklama yapan Başkan Kocaman” Sadık başkan gerçekten sevdiğimiz bir kardeşimiz siyaseti uzun yıllar yapabilecek bir kardeşimiz. Şu anda ilçe başkanı bu işi bende yaptım kıymetli ve şerefli bir makamdır. Başkanımızın takdiridir istede aday adayı olurdu ama olmadı kendi takdiri biz zaten uyumlu çalışıyoruz.Yol arkadaşlarımızla birlikte hizmet anlayışını biz öne çıkartıyoruz." dedi

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X