Körfez Gençlerbirliği Doğantepespor’a 3-0’la ilk mağlubiyeti yaşattı

30 Ekim 2023 12:57
Geçen hafta sonu pazar akşamı oynanan Kocaeli Süper Amatör Lig A Grubu karşılaşmasında rakibine ilk mağlubiyeti yaşatan Körfez Gençlerbirliği’nde büyük sevinç yaşanıyor.

Arslanbey Stadı’nda ev sahibi Başiskele Doğantepespor ile Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü karşı karşıya geldi. Grubun ikincisi ile üçüncüsünün maçında heyecan ve çekişme vardı. Maç öncesi 18 puanla Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü takımı ikinci sırada bulunurken, Başiskele Doğantepespor ise 12 puan ve nağmağlup olarak üçüncü sıradaydı.

2 GOL BARAN’DAN BİR GOL OKAN’DAN GELDİ

İlk devreyi Baran Perk’in 13. dakikada attığı golle Körfez Gençlerbirliği 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıda da baskısını kuran ve ataklarını artıran Körfez ekibi 65. dakikada yine Baran Perk’in attığı golle durumu 2-0 yaptı. 75. dakikada Başiskele Doğantepespor kırmızı kart sonucu 10 kişi kaldı. Oyunun sonlarına doğru 81. dakikada Okan’ın attığı golle durumu 3-0 yapan Körfez Gençlerbirliği Futbol Takımı zorlu deplasmandan 3 puanı 3 golle alırken, rakibine ilk yenilgiyi tattırdı. Aradaki farkı da 9 puana çıkardı. Grup lideri Bağdatspor ile farkı da 3 puanda tuttu. 8 maç sonunda 7 galibiyet, 1 yenilgisi bulunan Körfez Gençlerbirliği 21 puanla ikinci sıradaki yerini korudu.

GÜZEL OYUNLA 3 PUAN

Körfez Gençlerbirliği teknik ekibi “deplasmanda oynadığımız sıralamada üçüncü sırada yer alan, namağlup Başiskele Doğantepespor karşısında hiç pozisyon vermeden güzel oyunumuzla sahadan üç puanla ayrılmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Güzel bir mücadele oldu. Rakibimizi de tebrik ediyor ve bundan sonraki karşılaşmalarında başarılar diliyoruz. Biz emin adımlarla hedefimize yürümeye devam ediyoruz” şeklinde görüşlerini paylaştılar.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X