İlahi Cumhur abi “Çok reklam hareket bunlar”

01 Şubat 2023 09:35
AK Parti Kartepe İlçe Başkan Yardımcısı Özcan Aktoprak, torba kanunla kırsal alanda yaşayan vatandaşların haklarını kendi icraatı gibi sunan CHP’li Cumhur Karakadılar’a, “AK Parti grubu tarafından meclise sunularak kabul edilen yasayı kendi marifeti sanmış. İlahi Cumhur abi” dedi.

AK PARTİ’DEN KIRSAL ALAN DÜZENLEMESİ


AK Parti Grubu’nun verdiği teklifle yasalaşan düzenlemelere göre 1-)Kırsal mahalle ve kırsal yerleşik alan özelliği devam eden yerlerden alınan emlak vergisi ve harç gibi ödemelerin süresi 31 Aralık 2025'e kadar uzatıldı. 2-) Ayrıca tüzel kişiliği kaldırılarak tek mahalleye dönüşen beldelerde içme ve kullanma sularından alınacak ücretin, mevcut en düşük tarifenin yüzde 50'sini geçmeyeceğine ilişkin hükmün süresi de 31 Aralık 2025'e kadar uzatıldı.


KARAKADILAR’A GÖRE, AK PARTİ GRUBU KENDİSİNİ DİNLEMİŞ!


Karakadılar, bu düzenlemelerin AK Partili Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Kartepe Belediyesi’ne rağmen, AK Parti grubunun kendisini dinleyerek yasalaştırdığını iddia etti. Bu durumu, “Çok reklam hareket bunlar” diyerek ti’ye alan AK Parti Kartepe İlçe Başkan Yardımcısı Özcan Aktoprak, “AK Parti Grubumuzca Meclise sunulan kanun tasarısını sanki kendi marifetleriymiş; kazanılmış bir zafermiş gibi anlatmaya çalışan bu zihniyeti bu emek hırsızlığını anlamak mümkün değil. Bunların Genel Başkanına sorsan EYT'yi çözen de biz değiliz... İlahi Cumhur abi” dedi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
KOTO
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
lastik-iş
KSO
Toyota
Gönül Otomotiv
X