ÖZMURAL’DAN KANTİN İŞLETMECİLERİNE REST! İZMİT BELEDİYESİ’Nİ HEDEF TAHTASINA KOYARAK HALKI KARŞINIZA ALMAYIN…

18 Eylül 2023 10:05
İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Ünal Özmural, İzmit Belediyesi hijyenik koşullara uymayan bir şekilde okul önlerinde öğrenciye ürün verdiğini açıklayan Aykut Sunar’a tepki gösterdi.

Türkiye kantin işletmecileri esnaf dernekleri federasyonu başkan yardımcısı Aykut Sunar geçtiğimiz gün yaptığı açıklama ile Kantin işletmecilerinin sorunlarını paylaştı.Sunar, İzmit Belediyesi’nin hijyenik olmayan bir harekete imza attığına da değinerek  “İzmit Belediyesi hijyenik koşullara uymayan bir şekilde açıkça okul önlerinde öğrenciye ürün veriyor yani bir nevi bu konu ile ilgili yıllarca emek vermiş diploma almış Eğitim almış meslektaşlarımızın işini yapıyor. Tarım il müdürümüze basın yolu ile söylemek isterim bunu bizler yapsak hemen tutanak altına alınır ve hakkımızda işlem başlatılır. Bu konu ile ilgili olarak  tarım il müdürlüğünü acil olarak göreve davet ediyoruz açıkta limonata açıkta yiyecek verilmesi bizler açısından hijyenik ve sağlıklı değil.” İfadelerine yer verdi.

“DAHA ÖNCE BU YANLIŞI YAPANLAR OLDU”

Bu açıklamalara İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Ünal Özmural, ‘Halkı karşınıza almayın’ diyerek şu açıklamayı yaptı “Göreve geldiğimizden bu yana sosyal belediyecilik  adına  birçok projeye imza attık. Gülümse kafeler  Kreşler Alzheimer merkezi  Üniversite öğrencilerine ücretsiz yemek. Yaşama destek evi  Kütüphaneler Sabahları  işe gidenlere çorba servisi Yaşlılara bakım hizmeti Kahvaltı evi Dar gelirlilere gıda yardımı. Otizmli çocuklar merkezi. Bunlar nasıl sosyal belediyecilik kapsamında  bu ekonomik krizde kar amacı gütmeden vatandaşa destek olmak amaçlandı ise, çocuğuna beslenme çantası koyamayan ailelere destek olmak da bizim görevimiz. Eğer eleştirilecek bir şey varsa önce halkı bu duruma sokan hükümetden başlayın. Kimse bu problemi görmezden gelerek sudan  bahanelerle İzmit Belediyesini hedef tahtasına koyarak halkı karşısına alma yanlışını  yapmasın. Daha önce bu yanlışı yapanlar oldu halk gereken cevabını verdi...”

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
KOTO
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
lastik-iş
KSO
Toyota
Gönül Otomotiv
X