CHP’li Kuşçu’dan ön seçim çağrısı!

08 Aralık 2023 12:58
Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevinden istifa ederek partisinden belediye başkanlığına aday adayı olan Nurcan Kuşçu, yaptığı bir açıklama ile parti genel merkezine ön seçim çağrısında bulundu. Körfez genelinde çok sevilen ve CHP örgütleri içinde de saygın bir yere sahip olan Kuşçu açıklamasında ön seçim konusunun tüm parti tabanının tercihi ve beklentisi olduğunu, bunun gerçekleşmesinin gerekli bir hal aldığını dile getirdi.

“TABANIN SESİ OLACAĞIM”

CHP’li aday adaylarından Nurcan Kuşçu açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Üyelerimizin talebinin ön seçimden yana olduğunu biliyorum. Bu nedenle tabanın sesi olmak istedim. Sandıktan çıkan adayımızdır, öyle olmak zorundadır. Bizler tüm CHP’liler olarak cesur adımlar atmaya ve toplumumuzu daha ileri seviyelere taşımaya, bu amaç uğrunda çaba gösterip mücadelemizi ortaya koymaya devam edeceğiz.

 

“CHP ÜLKEYE DEMOKRASİYİ GETİRMİŞTİR”

Cumhuriyet Halk Partisi ülkenin kurucu partisidir. Geçen süre zarfında ülkemize mutlak demokrasiyi getirmiş ve bunun karşısında olan tüm politikalara kaşı duruş sergilemiştir. Devletimizin ve partimizin kurucusu olan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk biz kadınlara birçok dünya ülkesinden önce seçme ve seçilme hakkını tanımıştır.

 

“ÖN SEÇİM GEREKLİ VE ŞARTTIR”

Şimdi önümüzdeki yerel seçimlere çok az bir süre kalmışken CHP’nin belediye başkan aday adayının belirlenmesinde ön seçimin gerekli ve şart olduğunu düşünüyorum. Üyelerimizin özgür iradesi ve bilinçli tercihi ile sandıktan çıkacak adayın yanında partimizin kazancı için elimden gelen tüm gayreti göstereceğim.”

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
KOTO
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
lastik-iş
KSO
Toyota
Gönül Otomotiv
X