Davut Çoşkun Şiviloğlu ADAY ADAYI OLDU

16 Mart 2023 12:25
AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı İç Anadolu Bölge Koordinatörü Davut Çoşkun Şiviloğlu Ak Parti Milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimleri 14 Mayıs tarihinde yapılacak. AK Parti’de 13 Mart’ta başlayan 22 Mart Çarşamba gününe kadar sürecek olan adaylık başvuruları için aday adayı olmak isteyen isimler il binasına gelerek başvurularını yapmaya devam ediyor. Aday adayı bolluğu yaşanan AK Parti’de Her gün 09.00-17.00 arası il başkanlığında başvurular kabul ediliyor. AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı İç Anadolu Bölge Koordinatörü Davut Çoşkun Şiviloğlu da bugün resmi başvurusunu yaptı. Şiviloğlu burada yaptığı açıklamada;” “Kocaeli için aday adaylığıma müracaat etmekten çok mutluyum. İç Anadolu bölgesi teşkilat koordinatörü olarak hizmet ettim. Bundan sonra da meclisimizde hizmet etmek arzusu ile karşınızdayım. Cumhuriyet siyasi tarihimizin en önemli seçimi bu.  Bu zaman kadar Cumhur Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın  yanında yer yol yürük. Bu seçimde de cumhur ittifakı olarak milletimizin feraseti ile büyük bir zaferle ayrılacağımızı düşünüyorum.” Dedi.

DAVUT ÇOŞKUN ŞİVİLOĞLU KİMDİR?

29 Temmuz.1969 yılında İstanbul’da doğdu.İlkokulu Derince Piri Reis İlkokulu , ortaöğretimi Derince Lisesi, liseyi Körfez Endüstri Meslek Lisesi Elektrik bölümü; üniversiteyi ise Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünde okudu. Mezuniyetinin ardından yurt içi ve yurt dışında birçok inşaat projelerinde görev aldı.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
KOTO
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
lastik-iş
KSO
Toyota
Gönül Otomotiv
X