Dayağı yiyince CHP'ye sığındılar

24 Mayıs 2023 16:07
MHP’liler Başkan Hürriyet’e misilleme yaparak Yürüyüş yoluna dev ekran kurdu. Erdoğan ve Bahçelinin konuşmalarının yayınlandığı sırada iki gencin zafer işareti yapması ise ortalığı karıştırdı.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet tarafından Yürüyüş Yoluna dev LED ekran kurularak Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun propagandası yapılmıştı. MHP’den o harekete missileme geldi. Yürüyüş yolunda CHP standının biraz ilerisinde ekran kuran MHP, Cumhurbaşakanı adayı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Develet Bahçeli’nin videolarını vatandaşlara izletti.

ZAFER İŞARETİ YAPARAK KIŞKIRTMAK İSTEDİLER

Standın önünden geçen iki genç ise zafer işareti yapınca ortalık kısa bir süreliğine karıştı. Mağdur edildiğini söyleyen Başkan Hürriyet'in ekran şovu taraffları adeta birbrine kırdırdı. Defalarca aynı hareketleri yaparak kışkırtmaya çalışan iki gence MHP’liler müdahale etti. Zafer işareti yaptığı gerekçesi ile tepki gören gençler ise CHP standında soluğu aldı. Olaya CHP'lilerin de dahil olması ile kavga büyüdü. Çarşıda çıkan arbedeye ise polis müdahale etti.

TEPKİ GEREKİYORDU

Konuyla ilgili açıklama yapan MHP İzmit İlçe Başkanı Kemal Okur”Bizden gelen bir şey olmadı, defalarca standın önüne gelerek kışkırtmak için yapılan bir hareketti bizden bir şey gelmedi. Ama bir tepki gerekiyordu”

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
KOTO
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
lastik-iş
KSO
Toyota
Gönül Otomotiv
X