EYDEM’de Doğum Günü Sürprizi

15 Kasım 2023 10:45
Derince Belediyesi Engelsiz Yaşama Destek Merkezi’nde düzenlenen toplu doğum günü etkinliğine katılan Başkan Aygün, özel öğrencilere hediye takdim etti

Başkan Aygün Mutluluklar Diledi

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, her fırsatta Engelsiz Yaşama Destek Merkezi (EYDEM) kursiyerleri ile bir araya geliyor. Başkan Aygün bu kapsamda ilçede yaşayan özel bireylere hizmet veren EYDEM’de düzenlenen toplu doğum günü etkinliğine katıldı. Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar ve AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu’nun da eşlik ettiği programda Başkan Aygün, Mehmet Şahin Hayta, Engin Keskin, Serkan Konyalı, Abdulkadir Uzunoğlu, Ogün İnaltekin, Ahmet İşeri, Hüseyin Candan, Selvi  Güldağ, Cemre Daşdemirci, Nurgül Ayaz, Zafer Ayaz, Tülay Ata, Ezginur Kahraman, Nuricihan Bilir, Zafer Şahin, Ayşe Yaşar, Sena Sezer, Kasım Çelebi, Feyza Demiralp, Hatice Naz Uçar ve Seren Yüksek’in yeni yaşlarını kutlayarak mutluluklar diledi.

Öğrencilere Özel Hediye

Öğrencilerle birlikte doğum günü pastası kesen Başkan Aygün, “Kalplerinden sevgi, yüzlerinden tebessüm eksik olmayan özel öğrencilerimizin doğum günü mutluluklarına ortak olduk. Onların ve ailelerinin mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Engelsiz Yaşama Destek Merkezimizde özel çocuklarımıza yönelik çalışmalarımıza devam ediyoruz. Her zaman onların yanında olarak destek vermeye devam edeceğiz” dedi. Konuşmanın ardından kursiyerlerle pasta kesen Başkan Aygün, öğrencilere Yelken Kafe’de aileleri ve sevdikleri ile birlikte yemek yiyebilecekleri hediye çeklerini takdim etti.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
KOTO
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
lastik-iş
KSO
Toyota
Gönül Otomotiv
X