"HEP YENİ HEP İLERİ"

16 Ekim 2023 20:32
Ak Parti Olağan il Yürütme ve Yönetim Kurulu Toplantıları İl Başkanı Dr. Şahin Talus Başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıya MKYK Üyesi olarak seçilen İlyas Şeker, Mehmet Ali Okur, Davut Şiviloğlu ve Serpil Önder Yılmaz da katıldı. Merkez Disiplin Kurulu Üyesi olarak seçilen Av. Halit Çokan ise il dışında olması sebebiyle toplantıya katılamadı.

Geçen hafta İl Yönetiminden ayrılan Yönetim Kurulu Üyelerinin yerine Yedek Listeden sırasıyla
* Şeyhmuş SAYAN*
* Ermiş GÖKSU*
* Emre ÖÇBE*
* Abdurrahim Sami CANSU*
* Halit GEDİK *
katılarak Yeni Yönetim Kurulu Üyesi olarak ilk toplantılarında hazır bulundular.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Dr. Şahin Talus:
* Toplantımıza başlarken aramıza yeni katılan Yönetim Kurulu Üyelerimizi, MKYK Üyesi ve MDK Üyesi olarak seçilen siz değerli yol arkadaşlarımızı tekraren tebrik ediyorum, yönetimimize yeni dahil olan arkadaşlarımıza hoşgeldiniz diyorum.

Ülke ve dahi Dünya olarak içerisinde bulunduğumuz bu zor süreçte bizler elimizden geldiğince Cumhurbaşkanımızın yüküne ortak olacağız, Kocaeli’yi dert ettiğimiz kadar tüm mazlum coğrafyayı da dert edeceğiz, bu bilinç ve sorumlulukla çalışmalarımızı aksatmadan devam ettireceğiz. Kongre sloganımızda olduğu gibi yenilenerek hep ileriye bakacağız.* dedi.

Toplantıda söz alan MKYK Üyeleri ise Kocaeli Teşkilatlarının başarısıyla Genel Merkezde Kocaeli’yi temsil başarısı gösterdiklerini, dün olduğu gibi bugün de teşkilatlarla uyumlu çalışmalarına devam edeceklerini, güçlerini bu birlik ve beraberlikten aldıklarını ifade ettiler.

Toplantı İl Yönetim Kurulu ve MKYK Üyleri’nin karşılıklı fikir alışverişleriyle son buldu.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
KOTO
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
lastik-iş
KSO
Toyota
Gönül Otomotiv
X