KOCAELİ ŞEHİR HASTANESİ’NDEN ŞİKAYET VAR! DOKTORDAN HASTAYA ÇİRKİN SÖZLER” SEN SUS KONUŞMA”

07 Haziran 2023 09:06
Kocaeli Şehir Hastanesi’nde skandal bir olay meydana geldi. İddiaya göre rahatsızlığı nedeni ile muayeneye giden hasta sorumlu doktor tarafından hakarete maruz kaldı.

Kocaeli Şehir Hastanesi’nde görev yapan Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon uzmanı Dr. Gültekin Uzun’un hastalara karşı gösterdiği tavır şaşkınlık yarattı. İddiaya göre 2 Haziran Cuma günü muayene olmak için hastaneye giden hasta şikayetini anlattığı Uzun tarafından hakarete maruz kaldı. 2 dizinde de yırtık olan hasta özel hastanede gördüğü tedavinin son sürecinde fizik tedavi bölümüne yönlendirildiği gerekçesi ile Şehir Hastanesinde Dr. Uzun’dan randevu alarak muayeneye gitti. Hastanın MR sonucunu inceleyen Uzun’un "Yırtık yok. Paranı alıp posasını bize sepetlemişler." İfadeleri ile sert çıktığı 3 doktor tarafından konulan tanının bu olduğunu söyleyen hasta yakınına ise "sen sus sen kimsin ya konuşma ben burada doktorum diyerek bağırmaya başladığı iddia edildi.
ÖNCE HAKARET ETTİ SONRA KOVDU!
Söz konusu skandal olayda iddialar bununla da kalmadı yaşanan olayın devamında ise rahatsızlığı nedeni ile ilk tedaviyi özel hastanede gören hastaya "Önce özele gitmişsiniz şimdi buraya geliyorsun. Özele git onlar baksın." Diyerek Kovduğu öğrenildi. Yaşadığı olay karşısında neye uğradığını şaşıran hasta ve yakınları ise durumu Hastanenin hasta hakları birimine şikâyet ettiklerini fakat hala bir geri dönüş sağlanmadığını dile getirdi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
KOTO
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
lastik-iş
KSO
Toyota
Gönül Otomotiv
X