İZMİT MECLİSİ’NDE ÖNERGELERE BİR AYDIR CEVAP YOK!

05 Aralık 2023 15:52
Başkan yok haliyle muhalefet meclis üyelerini takan da yok.Batık Beledİye'nin meclisi en sonunda işlemez hale geldi.

İzmit Belediye Meclisi bugün İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'in yokluğunda gerçekleşiyor.Başkan'ın olmayışı her zaman olduğu gibi muhalefet meclis üyelerinin önergelerine  cevap verilmemesine sebep oldu.Aylardır verdikleri önergelerin cevapsız kaldığını belirten AK Partili Meclis Üyesi Hayrettin Ünlü: “Geçen ay da verdiğimiz önergelere cevap gelmedi,  çok uzun bir iş değil.” diyerek tepki gösterdi.

ÜNLÜ VE MHP'Lİ DUYMAZ SORDU!

 İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in yer almadığı meclis oturumunu Başkan Vekili Çetin Sarıca yönetti. Mecliste 17 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Mecliste önerge veren Hayrettin ünlü ve Engin Duymaz, “Basından takip ettiğimiz kadarıyla müfettiş raporlarına göre İzmit Belediyesinden ihale alan bir kişi ile ilgili başkanın yeğeni olmadığı ifade edilmiştir. Bu kişinin eşi kimdir? Kırıkkaladen ihale alan firmaların akrabalık bağları var mı?” ifadeleri kullanıldı.

ÖNERGELERE CEVAP GELMEDİ…


Önergeye yazılı cevap verilmesine karar verildi. Bunun üzerine söz alan Hayrettin Ünlü, “Geçen ay da verdiğimiz önergelere cevap gelmedi. Nedenini öğrenebilir miyiz? Bir ay oldu. Çok uzun bir iş değil. Belediyeyi kaç kişi icraya verdi diye basit sorular sorduk ama cevap gelmedi.”dedi.
Ünlü’ye cevap veren Çetin Sarıca, “Kanun çerçevesinde veririler, neden stres yapıyorsunuz ki.”
Son olarak konuşan Ünlü, “Stresi siz yapıyorsunuz baksanıza”

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X