BAKAN IŞIKHAN KOCAELİ’DE İŞ DÜNYASI İLE BULUŞTU

05 Ağustos 2023 15:34
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Kocaeli Ticaret Odası’nda düzenlenen programda iş dünyası ile bir araya geldi. Toplantı basına kapalı gerçekleşti.

 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Kocaeli 2023 Şehir Buluşmaları” programı kapsamında ilimize geldi. Bir dizi program gerçekleştiren Bakan Işıkhan ilk olarak Kocaeli Valiliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ardından, saat 11.30’da AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenledi. Programı kapsamında son durağı ise KOTO oldu. Bakan Işıkhan, Kocaeli Ticaret Odası’nda, iş dünyası ile bir araya geldi.

 

Düzenlenen toplantıya AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, Veysal Tipioğlu, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, KOTO Meclis Başkanı Hüseyin Gezer, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Aslantaş, Körfez Ticaret Odası Başkan Vekili Mustafa Gülcan, İŞKUR Kocaeli İl Müdürü Ulvi Yılmaz, Çalışma ve Sosyal Güvenlik İl Müdürü İsmail Ünlü, KESOB Başkanı Kadir Durmuş ve iş insanları katıldı.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X