Başiskele Sahili’nde Yaz Etkinlikleri Devam Ediyor

21 Temmuz 2023 14:34
Başiskele Belediyesi tarafından organize edilen “Haydi Başiskele Sahile” etkinlikleriyle Başiskele Sahili yine eğlencenin merkezi olmaya devam ediyor.

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü başkanlığında Başiskele Belediyesi tarafından gerçekleştirilen kültür ve sanat etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor. 7’den 77’ye tüm vatandaşlara hitap eden etkinliklere imza atan Başiskele Belediyesi, son olarak dün akşam TRT Çocuk Sunucusu ve Tiyatro Sanatçısı Hüseyin Goncagül ve ekibini Başiskeleliler ile buluşturdu.

Başiskele Sahili’nde kaykay pisti yanında kurulan alanda sahne alan Hüseyin Goncagül ve ekibi hazırlamış olduğu güzel çocuk etkinliğiyle çocuklara ve ailelerine unutulmaz keyifli bir yaz akşamı yaşattı. Yoğun ilgi gören etkinlikte Karagöz ve Hacivat, Nasreddin Hoca masalları, geleneksel orta oyunları, illüzyon gösterileri birbirinden renkli ve eğlenceli oyunları izleyen vatandaşlar eğlenceli vakit geçirdi.

Çocuklarıyla birlikte güzel bir yaz akşamı yaşayan vatandaşlar, etkinlikten çok memnun kaldıklarını ifade ederek Belediye Başkan M. Yasin Özlü’ye ve ekibine teşekkürlerini ilettiler. 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X