Başiskele’de Kahraman Gaziler ve Aileleri Bir Araya Geldi

20 Eylül 2023 14:11
Başiskele’de 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle düzenlenen organizasyonda gaziler ve aileleri bir araya geldi.

Başiskele Kaymakamlığı koordinesinde Başiskele Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen 19 Eylül Gaziler Günü programında ilçedeki kahraman gazilerimiz ve aileleri buluştu. Organizasyona Başiskele Kaymakamı Vekili ve Karamürsel Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, İlçe Emniyet Müdürü Erhan Soylu, İlçe Jandarma Komutanı Burhan Demir ve ilçe protokolü katıldı.

 

Yoğun katılımın olduğu programda Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, misafirlerinin masalarını tek tek dolaşarak hoş geldiniz dileklerini iletip hasbihal etti.

 

BAŞKAN ÖZLÜ: ŞEHİT VE GAZİLERİMİZİN MİRASINA SAHİP ÇIKACAĞIZ

 

Programda konuşan Başkan M. Yasin Özlü, “Öncelikle, vatanımızın bölünmez bütünlüğü, bağımsızlığı ve huzuru için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Gaziler, bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinde en zor anlarda, yüreklerindeki vatan sevgisiyle, cesaretleri ve fedakârlıklarıyla milletimizin göğsünde gururla yer almış kahramanlardır. Bugün, gazilerimize olan minnet borcumuzu ifa etmek ve onların kahramanlıklarını hatırlamak adına buradayız. Sizler, ülkemizin her köşesinde yaşayan birer kahramansınız. Sizin mücadele ve fedakârlıklarınız, bizlere bu topraklarda özgürce yaşama fırsatı sunmuştur. Bu kutsal mirası korumak, gelecek nesillere aktarmak ve sizlere layık bir şekilde yaşatmak için elimizden geleni yapacağız. Başta ebediyete intikal etmiş olan şehitlerimiz olmak üzere, tüm gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyor, 19 Eylül Gaziler Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum.” dedi.

 

BAŞKAN ÖZLÜ’DEN GAZİLER ADINA ANLAMLI BAĞIŞ

 

Programın sonunda günü daha anlamlı kılmak için her bir gazimiz adına Başiskele Belediyesi tarafından bağışlanan fidanların sertifikaları kahraman gazilerimize takdim edildi.  

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X