BAŞKAN BÜYÜKAKIN"ÖYLE BİR KAZANACAĞIZ Kİ..."

22 Mart 2023 18:51
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın;” Bu sefer öyle bir kazanacağız ki, hem Türkiye’nin mazlumları sevinecek, hem dünyanın mazlum milletleri sevinecek ve sadece zalimler üzülecek. Zalimlerle yol yürüyenler üzülecek” dedi.

14 Mayıs genel seçimlerinde AK Parti’den Milletvekili aday adayı olmak isteyen isimler başvurularını tamamladı. 13 Mart Pazartesi günü başlayan başvuru süreci ise bugün itibari ile sona erdi. Antikkapı Restaurant’ta bugün aday adayları buluşması gerçekleşti.

“AK PARTİ HAREKETİ ÇOK ŞEY BAŞARDI”

Programda sözü alan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın;”Öncelikle ben İl Başkanımıza teşekkür etmek istiyorum. Başkanımız zor bir zamanda tam bir dava adamına yakışacak bir fedakârlıkla belki sizler gibi adaylardan biri olmak içinden geçerken önce dava dedi ve kollarını sıvayarak yola düştü. Allah kendisinden razı olsun. AK Parti hareketi böyle bir hareket. Ben değil biz diyen bir hareket. Şu zamana kadar Cumhurbaşkanımızın vesayet odaklarına karşı verdiği ve vereceği mücadeleyi düşünün, şimdiye kadar yanında oldunuz bundan sonra da dağlar gibi arkasında duracağınızı göstermek içinde burada oldunuz. AK Parti hareketi çok şey başardı. Bu toplantı neleri başardık toplantısı değil ama ilk sıraya neyi yerleştirirsiniz diye sorarsanız. Bütün akademik camianın kabul ettiği ifade vardır ki Türkiye’nin dönüşümü ve değişimi dış odakların baskısı altında olmuştur. Cumhurbaşkanımız bir gün bile vaz geçmeyi düşünmedi. Onay makamı olarak Milletin iradesi rıza makamı olarak da rabbin rızasını gözeterek bu yolda kararlılıkla yürümeye devam etmiştir.

“ZALİMLERLE YOL YÜRÜYENLER ÜZÜLECEK”

Bizler ise onun yanında kararlılıkla duran dava arkadaşlarıyız. Bu güne kadar girdiğimiz her seçimde nasıl başarılı olduysak onlarında da ifadesi ile yendi de yendi de yendi dedilerse bir kez daha yeneceğiz. Bu sefer öyle bir kazanacağız ki, hem Türkiye’nin mazlumları sevinecek, hem dünyanın mazlum milletleri sevinecek ve sadece zalimler üzülecek. Zalimlerle yol yürüyenler üzülecek. Allah’ın izni ile Kocaeli’de bu seçimde artan bir milletvekilini de alarak desteğimizi vereceğiz. 8. Milletvekilini de biz alacağız değil mi?. Dünyanın tüm mazlumları bu seçimi bayram havasında kutlayacak. Onlar da çok iyi biliyorlar ki Türkiye’nin karşı karşıya kaldığı dertler ile mücadele edecek ne kadroları var ne liderleri, ne gayretleri ne imanları ne de umutları var. Bir yerlerde bunlara gelen talimatlar var. Ben bir kardeşiniz olarak açıkça şunu ifade ediyorum ki Azerbaycan topraklarında Türk askeri işgalci konumdadır diyen zihniyet bu toprakların evladı olamaz. Bizim yüzümüzden bu tekerlek tümsekte kalırsa bunun vebalini üstlenemeyiz. Şu andan itibaren zaferimiz ilan edilene kadar ne gece gündüz ne hafta içi hafta sonu demeksizin sokak sokak kapı kapı ulaşmadık tek bir insan bırakmadan hatırını sormadan durmak yok yola devam.

“HAYATINIZ TEŞEKKÜR ETMEKLE GEÇECEK”

 Kocaeli’den Cumhurbaşkanımıza en büyük desteğin verileceğine inancımız tam. Bakmayın onların anketlerine anketleri biz de yapıyoruz, nasıl yapılacağını da biliyoruz gelsinler anlatalım. Öyle çakma anketlerle palavralarla bu milleti kandırmaya kalkmasınlar. Hangi seçimde en çok oyun bizim olduğunu söylediler ki. Hep böyle dediler her seferinde biz kaybetmiyor muyduk? Millet ne istediklerini bilmeyen zihniyetle bu memleketin yeni yüzyılda ayaklar üzerinde durması bu kafalar ile mümkün değil. Deprem bölgesinde bol bol tanıtım kampanya çadırları kuruyorlar ama halkın ihtiyacını karşılayacak çadır kurmaya geldi mi bizim çadırımızı ziyaret ediyorlar. O çadırlarda aradıklarını bulamayınca da ayrılıyorlar teşekkür ederek. Hayatınız teşekkür etmekle geçecek, yaparsa AK Parti Yapar. Siz Sayın Bahçeli’nin bana bakanlık verin olmazsa şunu yaparım dediğini duydunuz mu hiçbir çıkar yok elhamdülillah. Bu kutlu davanın neferleri olarak her birinizi bir kez daha tebrik ediyorum. Aday olacak arkadaşlarımızın seçimde çok büyük bir gayretle Kocaeli’yi temsil etmesini ve yüz akı olmasını temenni ediyorum. “dedi.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X