Başkan Özlü: “Hep Birlikte Güzel İşler’e Devam Edeceğiz”

20 Ekim 2023 09:34
Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla ilçedeki muhtarlar ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Başiskele Belediyesi’nde düzenlenen toplantıda ilçenin 37 mahalle muhtarıyla bir araya gelen Başkan Özlü, ilçede görev yapan muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü tebrik etti. Toplantıda, kentte yapılan hizmetler ve eserler, yapılacak yeni projeler ve mahallelerin ihtiyaçları konusunda istişarelerde bulunuldu.

BAŞKAN ÖZLÜ: MUHTARLARIMIZLA HER AN İLETİŞİM HALİNDEYİZ

Başkan M. Yasin Özlü toplantıda yaptığı konuşmada, “Muhtarlarımız, toplumumuzun sesi ve temsilcileridir. Hem milleti, hem de devleti temsil gibi önemli bir görevi yürütüyorlar. Mahallemizin ve vatandaşlarımızın sorunlarına kulak verip, özverili çalışmaları ile komşularımızla aramızdaki dayanışma ruhunu güçlendiriyorlar. Başiskeleli hemşehrilerimize daha yaşanabilir bir kent oluşturmak için hep birlikte güzel işler yapmaya devam edeceğiz. Gece gündüz demeden büyük bir gayret ve fedakârlıkla görevini yürüten muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü tebrik ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.” diye konuştu.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X