Başkan Söğüt’ten pazar ziyareti

20 Aralık 2023 10:56
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Salı Pazarı’nı gezdi hem pazarcı esnafına kolaylıklar diledi hem de alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Atalar Mahallesi’nde kurulan Salı Pazarı’nı ziyaret etti. Pazarcı esnafına kolaylıklar dileyen, alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet eden Başkan Şener Söğüt’e, Körfez Pazarcılar Odası Başkanı Kerem Yavuz, Başkan Yardımcısı Levent Yılmaz ve meclis üyeleri de katıldı. İlk olarak Atalar Mahalle Muhtarı Fitnat Gündüz’ü ziyaret eden Başkan Söğüt, vatandaşların ilettiği talepleri dinledi ve anında çözüm için talimatları verdi.

SALI PAZARI’NI GEZDİ

Muhtarlık ziyareti sonrasında pazarı gezen Başkan Şener Söğüt, tek tek pazarcılarla selamlaşarak kolaylıklar diledi. Pazarcılardan gelen talepleri de tek tek not aldıran Başkan Söğüt, “Her mahallemizdeki pazarları geziyor, pazarcı esnafımızla ve vatandaşlarımızla sohbet ediyoruz. Hatta bazı esnafımız ‘başkanım dün beraberdik’ diyor, o başka pazardı diyorum.

PAZARCI ESNAFIMIZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Pazarcı esnafımız bizim için önemli. Daha gün doğmadan mesaisine başlıyor ve halkımıza en iyi şekilde hizmet vermek için çaba gösteriyor. Bizler de pazarcılarımızdan gelen taleplere önem veriyoruz. İlçemizde kapalı pazar alanlarını çoğaltmak için istişare içerisinde adımlar atıyoruz” ifadelerini kullandı. Başkan Söğüt vatandaşlarla da sohbet etti, taleplerini dinledi.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X