BAŞKAN TUTUŞ’A ZİYARETÇİ AKINI

19 Haziran 2023 11:14
AK Parti İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş saha programlarının yanı sıra İlçe Başkanlığı’nda ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.
AK Parti İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş, göreve atanmasının ardından vakit kaybetmeden girilen seçim süreci sebebiyle hayırlı olsun ziyaretlerini askıya almış, saha çalışmalarına ağırlık vermişti. Seçimlerin hemen ardından İzmit İlçe Başkanlığı’nda vatandaşları kabul etmeye başlayan Başkan Tutuş, adeta ziyaretçi akınına uğradı.

“BURASI MİLLETİMİZİN EVİ”

Gerçekleşen ziyaretlerde konuşan Başkan Tutuş; “Partimizde her gün onlarca grup ve yüzlerce hemşehrimizi ağırlıyoruz. Bizler de hem partimize hem de Sn.Cumhurbaşkanımıza yakışır bir teşkilat olma arzusu ile bu teveccühe layık olma gayretindeyiz. Bu parti milletin partisi, bu makam milletin makamı, burası siyasi ayrım gözetmeksizin milletimizin evi. Bizleri yalnız bırakmayıp ziyaretimize gelen hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum. Göreve geldiğimiz andan itibaren tevazu, gayret ve samimiyetle, siyasi düşüncesine bakmaksızın tüm hemşehrilerimize kucak açtık, açmaya da devam edeceğiz." dedi.
 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X