CHP'de Gençler Karıştı! Belediye Başkanından Aldığın Maddi Destekler Sonucu Örgütü Sattın

13 Temmuz 2023 16:13
CHP İzmit İlçe Gençlik Örgütü Başkanı Burak Akbukut, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i ziyaret ederek poz veren CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Caner Arduç’a adeta ateş püskürdü.

CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Marmara Bölge Sorumlusu aynı seçimlerde Kocaeli'de 8.sıradan milletvekili adayı olan Caner Arduç İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'i bugün ziyaret etti.Ziyaret sonrası sosyal medya hesabından Hürriyet ile fotoğrafını paylaşan Arduç, Hürriyet'e teşekkür etti. Arduç’un o paylaşımı CHP’li gençleri kızdırdı.

“YEDİKLERİN DOYURSUN ARTIK SENİ”

CHP İzmit İlçe Gençlik Örgütü Başkanı Burak Akbukut, o fotoğraf sonrası Arduç’u hedef alarak ateş püskürdü. CHP’de gençlik çalışmaları sırasında gözünü kaybeden ve iş bulamadığı için bunalıma girerek intihar eden Tugay’ı hatırlattı. Akbulut yaptığı paylalımında: ” Milletvekili için adaylık açıklaması yaparken kullanmış olduğun yoksulluk görseli hiç seni yansıtmıyordu, çünkü sen manevi olarak yanımda dediğin belediye başkanından aldığın maddi destekler sonucu bu örgütü sattın,vekillikte ki sıralaman için Mehmet amcayı evine yollayalım da torunları ile oynasın demiştin,şimdi aynı şeyi ben sana söylüyorum Arduç,yediklerin doyursun artık seni,evinde çocukların ile oyna. Ve çok sevdiğin belediye başkanın ile olan fotoğrafın kalsın profilinde, tugayi kaldır,çünkü sen Tugay kardesimizi anabilecek,anlayabilecek,ne karakter ne siyasi bir yapısın.Siyasi devran dönecek. Caner Arduç”dedi

 

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X