İYİ PARTİ AFİŞLERİ YIRTILDI! BU NEYİN DÜŞMANLIĞI?

30 Ocak 2023 12:35
İYİ Parti tarafından Gölcükte reklam panolarına asılan afişlerin yırtıldı. Duruma parti yöneticilerinden tepki geldi.

İYİ Parti tarafından Gölcükte Otosan yol ayrımında bulunan reklam panolarına asılı afişler kimliği belirsiz kişiler tarafından yırtıldı. İYİ Parti Genel Başkan Meral Akşener'in vatandaşlar ile çektirdiği fotoğraflar ve üzerinde mesajların yer aldığı afişlerin zarar görmesine ise parti yöneticilerinden tepki geldi.  

“BU NEYİN DÜŞMALIĞI”

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı ;”Gölcük İlçemizde Otosan yol ayrımında reklam panolarında asılan afislerimizi yırtmak nasıl bir kin dir ? Bu neyin düşmanlığıdır ? Yoksa kaybetme korkusu mudur.Korkunun ecele faydası olmayacaktır. Bu kin ve nefretinizle birlikte tarihe gömüleceksiniz.Bizleri yıldıramayacaksınız.”

" BİZ BU YOLA BAŞ KOYDUK"

İYİ Parti Kocaeli İl Kadın Politikaları sayfasından yapılan açıklamada ise ;” Korkunun açık resmî ile haftaya keyifle başladık. Hayırlı haftalarımız olsun sizler ancak bizim resimlerimizi yırtabilir devletin imkanlarını kullanıp işyerlerimize akıl almaz cezalar kesebilirsiniz. Biz bu yola baş koyduk beyler hedefimiz belli derdimiz Memleket” ifadelerine yer verildi.

İYİ Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Bahadır Yaşar;"KORKUYORSUNUZ EFENDİLER…!Çünkü siz gidiyorsunuz, Biz Geliyoruz, İYİ’ler Geliyor…!"

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X