Derincespor Basketbol Ailesi Buluştu

16 Haziran 2023 13:49
Sezon boyunca basketbol branşında başarıyla mücadele veren Derincespor Kulübü sporcuları ve aileleri düzenlenen yıl sonu programında bir araya geldi

GELECEĞİN YILDIZLARI YETİŞİYOR

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün yönetiminde bir yandan tesisleşme hamlesinin hızla devam ettiği ilçede kurulan Derincespor Kulübü bünyesinde amatör branşlarda ses getirecek önemli çalışmalara imza atılıyor. 21 branşta faaliyet gösteren ve binlerce sporcuya eğitim imkanı sunan Derincespor Kulübü’nde salon sporları faaliyetleri de tüm hızıyla devam ediyor. Geleceğin yıldız adayı isimleri yetiştirmeyi hedefleyen Derincespor Kulübü’nde basketbol branşında bu yıl çok önemli adımlar atıldı.

SEZONU DEĞERLENDİRDİLER

Kocaeli basketbol camiasının duayen isimlerinden Tezer Tuğcu’nun yönetiminde sezon boyunca başarıyla mücadele eden Derincespor Kulübü basketbolcuları, yıl sonu etkinliğinde bir araya geldi. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün misafiri olarak Yelken Kafe Restaurant’ta buluşan basketbol ailesi hep birlikte sezonu değerlendirdi. Programda AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Derince Belediye Başkan Yardımcısı ve Derincespor Kulübü Başkanı Kemal Bayraktar,  Derincespor Kulübü yöneticileri de tam kadro olarak hazır bulundu. 

7 KATEGORİDE MÜCADELE

Salon sporlarındaki ilk sezonunda basketbol branşında 7 ayrı kategoride mücadele veren Derincespor Kulübü sporcuları gelişimleri ile örnek olmayı başardı. Erkeklerde U 10, 12, 16 ve 18, kızlarda ise U 10, 11 ve 12 kategorilerinde mücadele veren Derincespor, U 11 kız takımı ise Kocaeli dördüncüsü oldu. Programda bir konuşma yapan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Derincespor Kulübümüzü basketbol branşında başarıyla temsil eden sporcularımızla bir araya geldik. Kendilerini yıl boyunca sergiledikleri centilmence mücadele ve başarılarından dolayı tebrik ediyorum” dedi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X