MUHALEFETTE YEREL SEÇİM PANİĞİ! ELİMİZDEKİLERİ KAYBETMEMİZ AN MESELESİ!

17 Temmuz 2023 12:39
Körfez Belediye Meclis Üyesi Ender Oğuz, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda “Kazanılacak seçimi açıkça kaybettik. Yerel seçilmelerde aynı hatalar yapılırsa elimizdeki belediyeleri de kaybetmemiz an meselesi” dedi.

 Körfez Belediye Meclis Üyesi Ender Oğuz, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla kaybedilen genel seçim sonrası uyarıda bulundu. Yerel seçimlerde bazı teşkilatların revize edilmesi ve hatalardan ders çıkarılması gerektiğini söyleyen Oğuz” Yerel seçimler var eğer aynı hatalar yapılırsa bırakın belediye kazanmayı elimizdeki mevcutları da kaybetmek an meselesi” ifadelerine yer verdi.

“KRONİKLEŞMİŞ HATALARDAN DERS ALINMALI”

Oğuz şu açıklamayı yaptı; “Memleket freni patlamış kamyon misali yokuş aşağıya giderken muhalefetin (bizlerin)yetersiz hamleleri,stratejik hataları ve yanlış adayları ile kazanılacak seçimi açıkça kayıp ettik!Önümüzde yerel seçimler var eğer aynı hatalar yapılırsa bırakın belediye kazanmayı elimizdeki mevcutları da kaybetmek an meselesi!Muhalefetteki karar verici konumunda ki insanların bir an önce artık mantıklı adımlar atmalı,bazı teşkilatları revize etmeli ve kronikleşmiş hatalardan ders almalı,hep aynı yüzlerden ve de sorunlu kişilerden uzaklaşmalıdırlar!Yoksa emin olun tüm mücadele ve emek boşa çıkacaktır!

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X