Türk Dünyası Yurt Dışı Türkler Bakanlığı görevini sürdürecek İYİ PARTİ'DE YASEMİN MET BIRAKTI!

02 Ağustos 2023 12:43
Kocaeli İl Kadın Politikaları başkanı Yasemin Met İl kadın politikaları başkanlığı görevini bıraktı. Met, ürk Dünyası Yurt Dışı Türkler Bakanlığı görevini sürdürecek.

.Met açıklamasında şu ifadelere yer verdi “Sayın Kamoyu sevgili Teşkilatım 23.11.2022 tarihinden beri yürüttüğüm İl kadın politikaları başkanlığı görevimden ayrılmış bulunmaktayım. Görev sürecim boyunca benimle birlikte başarılı çalışmalara imza atan, gece gündüz çalışan emek Veren siz Cesur İYİ kadınlarımıza gönülden teşekkür ediyorum. Özellikle seçim sürecinde her türlü zorluğa, imkansızlığa , baskıya, tehdide , hakarete Gögüs gererek derdimiz Memleketin geleceği diyerek çoluğuyla çocuğuyla eşiyle anasıyla bacısıyla var gücüyle bir adım geri atmadan canla başla sorgusuz sualsiz Genel başkanımız Meral Akşenerin ardından giden Cesur yürekli Türk kadını ellerinizden öpüyor partim adına haklarınızı helal etmenizi istiyorum.Her daim desteklerini esirgemeyen İl başkanıma, her koşulda yanımda olan İlçe başkanlarımada çok teşekkür ediyorum.Ben bir yere gitmiyorum görevlerin bayrak yarışı olduğuna inanıyor yeni atanacak arkadaşlarımında daha iyi katkılar sunacağını umuyorum.Koltuklar değer katanlarla anlam ve önem kazanır yeterki tek önceliğimiz Vatana hizmet olsun.

“YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ”

Yeni görev yerim Türk Dünyası Yurt Dışı Türkler başkanlığında kaldığımız yerden devam diyerek rahmetli Alparslan Türkeş’in evladı Genel Başkan yardımcımız sayın Ayyüce Türkeşin başkanlığında yolumuza devam edeceğiz. Bir Ülkücü kardeşiniz olarak ömrüm boyunca hayranı olduğum son başbuğumuz Türkün, Türklüğün can yoldaşı Alparslan Türkeş’in evladıyla çalışma şansına erişmenin’de haklı gururunu yaşayarak ömrümün son gününe kadar Vatanıma Hizmet etmeye devam edeceğim. Sevgili yol arkadaşlarım Yolumuz meşakkatli ve dikenlerle dolu ama biz her daim Cesur Yürekli İYİ’ler olarak ilk günkü inanç ve samimiyetle omuz omuza yolumuza devam edeceğiz. Bu yolun sonu ÜLKEMİN Kurtuluşuna çıkacak, yorulmak yok.Biz Başbuğ Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde ecdadımızın şerefli gölgesinde yılmadan yıkılmadan onurlu duruşumuzla savaşmaya devam edeceğiz. Saygılarımla NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE “

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X