“KANDİL SİLAHLANMAYI BIRAKMAZSA TEPELERİNE YAĞDIRACAĞIZ”

28 Nisan 2023 17:34
Bugün İzmit’te düzenlenen mitingde konuşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş;" Devletimizin mlli menfaatlerini siyasi konu yapmaya başladılar. İHA’lar 90’lı yıllardan beri üretilmeye başladı şimdi geliştirildi. Şimdi bunları alacaklar depolara kapatacaklar diyorlar. Durun bakalım bunlara ihtiyacımız çok, kandil silahlanmayı bırakmazsa tepelerine yağdıracağız."

Bugün saat 17.00'de CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Mansur Yavaş’ın katılımı ile Kocaeli Kongre Merkezi Miting ve Etkinlik Alanında seçmenleriyle bir araya geldi.

Mitingde konuşan Mansur Yavaş şu ifadelere yer verdi;” Nasıl 31artta Ankara’ya millet ittifakının tüm beldelerine bahar geldiyse 14 Mayıs’tan sonra tüm ülkeye bahar gelecek. 31 Mart seçimlerinde Ankara’da seçime girdiğimizde şu andaki benzer iftiralar sürekli yapıldı. Neden? Kendi değimleri ile Ankara’yı parsel parsel satanları görevden almışlardı. Kendi ağızları ile söylediler, Ankara’yı peşkeş çektiler.

“İSTANBUL DÜŞERSE MEKKE DÜŞER DEDİLER”

Söyleyecek sözü olmayanlar iftiralar atmaya başladılar. İşçileri çıkaracak dediler, bir tane çıkarmadık, sosyal yardımları arttırdık. Kırsal kalkınmada birçok çalışma yaptık. 11 belediye kazandılar hiçbir dedikleri olmadı. Anakara için buraları kaybedersek Türkiye’nin bekası gider dediler nasıl bir beka ise biz TC tabelalarını söktükleri yere taktık, o tabelaları onara kaldırtanlar vardı, çözüm sürecinde. Baktılar hiçbiri olmuyor, İstanbul seçimini gasp ettiler orada bekadan bahsetmediler, orada durum değişti. İstanbul düşerse Kudüs düşer, Mekke düşer gibi laflar söylediler.

ANKARA DEĞİŞMİŞ KÖTÜ MÜ OLMUŞ?

Şimdi İmralı’ya heyet gittiği söyleniyor, yaparlar yeter ki o koltuklarda kalsınlar. Liyakatsizlik çift maaşlar, enflasyon ortada. Önetemiyorlar artık ve ne yapmaları lazım çamur atmaları lazım. 11 belediye dahil değişti. Kötü mü oldu? 200 bin aileye her yıl 3 er ay doğalgaz veriyoruz, 17 aydır 1 er kilo et parası yatıyor ailelere. 16 bin çocuğun servis ücretini ödüyoruz. 15 bin çocuğun kantin ücretini ödüyoruz. Ankara eğişmiş kötü mü olmuş. Şimdiki iktidar mensupları aç yok diyorlar, evet yalan, soğan pahalı diyene soğan kafalı diyorlar. Maalesef lüks hayat yaşadıkları için vatandaşın durumunu görmez oldular, pazarları dolaşıp insan içine girseler görecekler. Devletimizin mlli menfaatlerini siyasi konu yapmaya başladılar. İHA’lar 90’lı yıllardan beri üretilmeye başladı şimdi geliştirildi. Şimdi bunları alacaklar depolara kapatacaklar diyorlar. Durun bakalım bunlara ihtiyacımız çok, kandil silahlanmayı bırakmazsa tepelerine yağdıracağız.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X