KARAMOLLAOĞLU’NUN TAVRI İHANET OLARAK NİTELENDİRİLDİ

08 Mart 2023 15:58
Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu'nun, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı adaylığını açıklaması partiye gönül vermiş bazı kesimi rahatsız etti.

GEÇMİŞ HESAPLAR MİLLİ GÖRÜŞÇÜLERİN GÜNDEMİ OLDU

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu açıkladı. Açıklamayı Karamollaoğlu’nun yapmasının ardından ise Milli görüş camiası geçmiş hesapları hatırlatarak tepki gösterdi.

AK PARTİ DÖNEMİNDE YAPILAN DEĞİŞİKLİK İLE KONUTUNDA ÇEKMESİNE KARAR VERİLDİ

Erbakan hakkında RP’nin Hazine yardımının partinin kapatılmasından önce teşkilata dağıtılmış gibi gösterilmesi nedeniyle Kayıp Trilyon davası açılmıştı. Ceza alan Necmettin Erbakan, Ceza İnfaz Kanunu’nda AK Parti döneminde yapılan “75 yaşını bitirmiş kişilerin mahkûm oldukları üç yıl veya daha az süreli hapis cezasının konutunda çektirilmesine hükmü veren mahkemece veya hükümlü başka bir yerde bulunuyorsa o yerde bulunan aynı derecedeki mahkemece karar verilebilir” şeklindeki değişiklik üzerine konutunda çekmesine karar verilmişti.

EV HAPSİ NORMAL HAPSE ÇEVRİLSİN DİYE İMZA ATMIŞTI

Fakat Necmettin Erbakan'ın ev hapsinden normal hapse girmesi için Anayasa Mahkemesi'ne başvuran 110 CHP’li isim arasında Kılıçdaroğlu'nun da yer aldığı ve CHP liderinin bu yönde imza verdiği liste tekrar gündeme geldi. Bu yüzden Milli görüş camiası Karamollaoğu’nun bugünkü tavrını ihanet olarak nitelendirdi.

İTTİFAK ORTAĞINDAN TEPKİ

İttifak ortağı Gelecek Partisi Darıca İlçe Bakanı Zeynep Subaşı ise konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla “Rahmetli Hoca yaşıyor olsa ve sizin bu paylaşımlarınızı görse "Hadi ordan! Hadi ordan!" diye sizi kovalardı.” İfadelerine yer verdi.

“VAH VAH VAH”

Subaşı açıklamasında şu ifadelere yer verdi;” Kılıçdaroğlu, Baykal döneminde henüz milletvekiliyken parti kararıyla Milli Görüş lideri rahmetli Prof. Dr. Necmeddin Erbakan'ın hapis cezası alması için Anayasa Mahkemesi'ne iptal davası açan bir isimmiş. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ise Kılıçdaroğlu'nun adaylığıni ilan etmiş. Bu nedenle Milli Görüşçü dostlarımız aşağıdaki listeyi paylaşarak bunu ihanet olarak görüyor ve çok üzülüyorlarmış. Vah vah vah.

“SİZİ KOVALARDI”

Sevgili arkadaşlar Rahmetli Erbakan Hoca'ya en büyük darbeyi 28 Şubat sürecinden sonra AKP'yi kuran kadrolar vurmadılar mı? Peki siz şu anda kimlerle berabersiniz? Rahmetli Hoca yaşıyor olsa ve sizin bu paylaşımlarınızı görse "Hadi ordan! Hadi ordan!" diye sizi kovalardı. Aynı Erbakan Hoca çok başarılı bir seklide Ecevit ile koalisyon ortağı olmuş ve Kıbrıs'ın yarısını almışlardı.”

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X