KARAMÜRSEL BELEDİYESİNDE İŞÇİ MAAŞI 15 BİN TL OLDU

02 Şubat 2023 12:34
En düşük işçi maaşı 15 bin TL oldu. Karamürsel Belediyesinde çalışan yaklaşık 300 işçi için devam eden Toplu İş Sözleşmesi Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ile Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı İdris Ersoy tarafından imzalandı.

   İmza töreninde konuşan Başkan Yıldırım” çalışan işçilerimiz her şeyin en iyisine layık. Dünya ve Ülkemizinde içinden geçtiği bu olağanüstü günlerde sayın Cumhurbaşkanımızın anlayışı ile hareket ederek işçi arkadaşlarımızı rahatlatmak adına  imkanlarımızı zorlayarak  en iyi ücreti vermeye çalıştık “ dedi.

  Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı İdris Ersoy da “ Sayın İsmail Başkanımıza tüm üyelerimiz ve sendikamız adına teşekkür ediyorum. Karamürsel Belediyesinin mütevazi bütçesi ile imkanları zorlayarak çalışan arkadaşlarımızın yüzünü güldürdüğü gibi tüm belediye işçilerinin de gönlünde taht kurmuş, sözleşmeyi yasal süreçleri beklemeden erken imzalanması ile öncü olmuş ön açmıştır, kendisine tekrar teşekkür ediyorum”dedi. Sözleşme imza törenine Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Muharrem Subaşı ve Başkan Yardımcısı İbrahim Çınar ile Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Çetinkaya ve Belediye Müdürleri katılım sağladı.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X