YEŞİLOVA MAHALLESİ İÇİN İDDİALI ADAY! MURAT TOPAL YEŞİLOVA’YA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

09 Ekim 2023 09:29
İzmit Yeşilova Mahallesi’nin sevilen isimlerinden Murat Topal, Yeşilova Mahallesi Muhtarlığına adaylığını açıkladı. Topal yaptığı açıklamasında, “Yeşilova Mahallesi için, değişim zamanı geldi. Yeni bir dönem, hizmet dolu yepyeni başlangıçlara yelken açmak için yola çıkıyorum” dedi.

Tüm Türkiye 2024 yılında yapılacak yerel seçimlere hazırlanırken Kocaeli’de de seçimlere 6 ay kala mahalle muhtarlığı için aday olmayı düşünen isimlerde hareketlilik başladı.  Kentin sevilen iş insanı Murat Topal, İzmit’in en büyük 3. Mahallesi olan Yeşilova için aday olduğunu duyurdu. Topal’ın açıklaması Yeşilovalılar tarafından heyecanla karşılandı. Yüksek enerjisi ve samimiyeti ile Mahallesi’nde vatandaşların gönlüne girmeyi başaran Topal, önümüzdeki günlerde vakit kaybetmeden saha çalışmalarına da başlayacak.

“YEŞİLOVA HAKETTİĞİ HİZMETİ ALACAK”

2024 Yerel seçimlerinde kazanması halinde, Yeşilova Mahallesi’nde büyük değişimin ve yeni başlangıçların yaşanacağı hedefiyle yola çıkan Murat Topal, “Yeşilova’ya hak ettiği hizmeti vermek için yola çıkıyorum. Mahallemi seviyor, mahalle sakinlerimizi de önemsiyorum. Mahalleme hizmet etmek için talip olduğum muhtarlık makamını, basamak olarak kullanmaya değil, hakkını vermeye geliyorum. Üstelik sadece Yeşilova Mahallesi’nde ikamet etmiyor, 25 yıldır da esnaflıkta yapıyorum. Mahallemde kazanıyor, mahalle sakinlerimiz için hizmet ediyor, istihdam sağlıyorum. Mahallem için yıllardır çeşitli sivil toplum kuruluşlarında hizmet ettim, mahallemi temsil ettim. Spordan sağlığa, birçok yaşam alanında yapılan güzelliklerde aracı oldum. Mahalleme hizmet etmek için bir makama oturmayı beklemedim. İyi günde, kötü günde mahallemizde yaşayan vatandaşlarımız ile hep iç içe, bir arada oldum.

 “MUHTARLIĞI İŞE GİRMEK İÇİN DEĞİL HİZMET ETMEK İÇİN YAPACAĞIM”

Geldiğimiz sürecin sonunda, Yeşilova Mahallesi içinhala bir vizyon belirlenememesi, büyümenin ve gelişimin ardında kalması,  insanların sorunlarının muhtarlık binasından öteye gidememesine daha fazla duyarsız kalamazdım. Evet, Yeşilova Mahallesi’nde değişim zamanı geldi. Bu değişim yüksek teveccüh ile gerçekleşecek. Ben buna inanıyorum. Ahdim olsun ki; Yeşilova, hak ettiği değeri görecek. Muhtarlık makamı benim için boş vakitlerimi değerlendirdiğim, hobi olarak gördüğüm bir makam olmayacak. Bu makam benim ek işim değil,  tek işim olacak. Vatandaşlarımızın her zaman ve her yerde ulaşabileceği bir muhtar olacağım. Muhtarlık makamını işe girmek için veya başka menfaati işler için basamak olarak kullanmayacağım.

“YEŞİLOVA İÇİN HAYALLERİM VAR“

Mahalleme hizmet etmek için, herkesimden, herkesin adayı olarak bu yola çıkıyorum. Hizmetin en iyisine layık olan Yeşilova sakinlerine kendimi anlatmak için süreç boyunca var gücüm ile çalışacağım. Yeşilova için hayallerim var. Bu hayalleri Yeşilova’da yaşayan mahalle sakinlerimiz ile hep birlikte gerçekleştireceğiz. Allah’ın da yardımıyla sürecin sonunda, gönlüne dokunmadık elini sıkmadık kucaklamadık kimse bırakmayacağım. Mahallemin bir beş yıl daha kaybetmesine göz yummayacağım” dedi.

MURAT TOPAL KİMDİR ?

Lise mezunu olan ve 25 yıl Deniz Hava Komutanlığı’nda memur olarak görev yaptıktan sonra emekliye ayrılan Topal, aynı zamanda bir taraftan da Yeşilova Mahallesi’nde dekorasyon ve inşaat üzerine esnaflık yapmaya devam etti. Bunlara ek olarak Kandıra yolu üzerinde bulunan Elit Kafe Restoran ve düğün salonu işletmeciliği yapan, Murat Topal iş hayatının yanı sıra, sivil toplum kuruluşlarında da önemli görevlerinde bulundu. Kocaeli Vizyoner İş İnsanları Derneği Başkan vekili görevine devam eden Topal, Yeşilova Spor’un da Kulüp Başkan Vekilliği görevlerinde bulunuyor. İzmit doğumlu olan Topal, evli ve bir çocuk babası.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X