MİLLET İTTİFAKINA KOCAELİ'DE SOĞUK DUŞ! O MİTİNG CUMHUR İTTİFAKININ DİLİNDE

29 Nisan 2023 11:39
AK Parti İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş, Millet İttifakının Kocaeli’nde gerçekleştirdiği miting rağbet görmeyince “Yapalım mı daha kalabalık bir mahalle toplantısı” diyerek durumu tiye aldı.

Dün, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Mansur Yavaş’ın katılımı ile Kocaeli Kongre Merkezi Miting ve Etkinlik Alanında seçmenleriyle bir araya geldi. İki genel başkan ve bir belediye başkanının kentimize gelmesi yine de alanın dolmasına yetmedi. Özellikle gençlerin de azınlıkta olduğu mitingte katılım yine beklenin altında kaldı. Millet ittifakı liderleri Kocaeli'de umduğunu bulamayınca boş alanlara seslenmekle yetindi. Miting sonrası Cumhur İttifakı yaşanan olayı diline dolayarak Millet İttifakı’nı tiye alan paylaşımlarda bulundu.  

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Muharrem tutuş, miting sonrası yaptığı paylaşımla Millet ittifakını tiye alarak şu ifadelere yer verdi;” 7'li masanın Kocaeli Mitingi,Yapalım mı daha kalabalık bir mahalle toplantısı”

AK Parti’nin Kocaeli’deki kurucularından olan İzmit İlçe eski Yöneticisi Kadir Cansever;Dün Kocaeli'de gerçekleşen CHP ip HDP Saadet deva gelecek Demokrat partisinin gerçekleştirdiği fiyaskodan sonra inşallah AK Parti'nin 9 vekil çıkarabilir diye düşünüyorum

 
Bir bir veya daha fazla kişi ve kalabalık görseli olabilir
 
 
i
 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X