Seçim döneminde hakaretler yağdıran Sanatçı bozuntusu Yunus Günçe'ye soğuk duş!

13 Haziran 2023 09:19
Seçimlerden önce AK Parti seçmenine ağıza alınmayacak hakaretler eden oyuncu Yunus Günçe'nin Kocaeli Belediyesi'ne bağlı Demirel Kültür Merkezi'nde yapacağı tiyatro gösterisi iptal edildi.

Cummhurbaşkanlığı seçim döneminde AK Parti'ye oy veren vatandaşları ağır bir dille eleştiren hatta hakaret eden oyuncu Yunus Günçe, yenide gündeme geldi.

Seçimlerden önce AK Parti'ye oy verecek olan vatandaşları "Troller, kendinize artık başka bir iş bulun" diyen ve daha da ileri gidip ağıza alınmayacak hakaretlerde bulunan Günçe'nin AK Parti'li Kocaeli Belediyesi'ne bağlı bulunan Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde tiyatro yapacak olmasına tepki yağdı.,

Sosyal medyada Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akın'a çağrıda bulunan vatandaşlar, seçimden önce belli bir kesime ağıza alınmayacak hakaretler eden Yunus Günçe'nin sahnelecek oyunu için "tiyatro salonunu kiralamayın" çağrısında bulundu. 

BELEDİYEDEN AÇIKLAMA GELDİ

Vatandaşlardan gelen tepki üzerine açıklama yayınlayan Kocaeli Belediyesi, söz konusu  konusu oyun için, şirketle yapılan sözleşmeyi iptal ettiğini duyurdu. 

 

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X