SEÇİM GELDİ HÜRRİYET SAHALARA ÇIKTI

14 Aralık 2023 15:33
Tekraren İzmit Belediye Başkanlığına aday olmayacağım diyen Fatma Kaplan Hürriyet, kendisine yer bulamayacağını anlayınca, rotayı İzmit için yeniden oluşturdu.2019’daki adaylık sürecinde olduğu gibi sabah erken saatlerde işçileri uğurlamaya başlayan Hürriyet’i görenler ‘Seçim geldi, kendisine yer bulamayan Hürriyet yeniden İzmit için sahalara çıktı’ yorumlarında bulundu.

 

2019 yerel seçimlerinin ardından İzmit Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Fatma Kaplan Hürriyet, önceki dönem CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun ilk ziyaretinde kendisini Büyükşahir adayı olarak açıklatmış, geride kalan 4,5 yıl tüm çalışmalarını bu yönde yapmıştı.

ROTA YENİDEN OLUŞTURULDU

İzmit Belediye Başkanı olarak İzmit’te başarısız bir yönetim sergileyen ve teşkilatı ile de arasını bozan Hürriyet, oy kaybı sebebiyle Genel Merkez nezdinde Büyükşehir iddiasını kaybetti. Girişimleri sonucunda kendisine istediği konumda yer edinemeyen Hürriyet, tekrar aday olmayı düşünmediğini söylediği İzmit için rotasını yeniden oluşturdu.

ARALIK AYININ SOĞUK SABAHINDA

İzmit Belediye Meclisi oturumlarına katılmayan, hatta Belediyeye bile uğramadığı konuşulan Fatma Kaplan Hürriyet, Bekirdere’de ve Yeşilova’da servislerini bekleyen işçilere gitti. İşçileri işlerine yolcu eden Hürriyet yaptığı paylaşımda şunları söyledi: “Sabah işçi servislerinde işçilerimize hayırlı işler dileme geleneğimiz yıllardır sürüyor. Bu sabah da Yeşilova mahallemizdeydik. Aralık ayının soğuk sabahında, gün henüz ağarmadan Yeşilova Mahallemizin sıcak yürekleriyle buluştuk. Emek kenti İzmit'imizde, emekçilerinin sabahına küçük bir sıcaklık katmak için Çınar ekibimizle birlikte sıcak çorba, taze poğaça ve meyve suyu ikramında bulunduk. Gününüz aydın, işleriniz bereketli olsun. Sevgiyle kalın.”

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X