“YIKILMADIK SADECE İSTEDİĞİMİZİ ALAMADIK”

16 Mayıs 2023 12:54
CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı;” Biz yıkılmadık sadece birinci turda istediğimizi alamadık ama ikinci turda mutlaka kazanacağız”

Millet İttifakı bugün Lastik İş Sendikası Sosyal Tesisleri'nde düzenlediği basın açıklaması ile 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimleri'nin kesin olmayan sonuçlarını değerlendirdi. Toplantıya, CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur, Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu, Demokrat Parti Kocaeli İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, Deva Partisi Kocaeli İl Başkanı Semih Taşveren, Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Hasan Arabacı, CHP Kocaeli milletvekilleri Muhip Kanko, Harun Yıldızlı, Nail Çiler, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, siyasi partilerin ilçe başkanları ve milletvekili adayları katıldı.


“BİRİNCİ TURDA İSTEDİĞİMİZİ ALAMADIK”

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı;” 14 Mayıs’ta seçim oldu bu seçimde değişim çıktı. 14 gün kaldı hemen eylem planı yapmamız gerekiyordu. Tekrar başlayacağız, tekrar başlayacağız. Hayattan mücadeleyi çıkartırsak hiçbir şey kalmaz. Bin kere de yere yıkılsam tekrar ayağa kalkarım. Mücadeleye devam edeceğiz, biz yıkılmadık sadece birinci turda istediğimizi alamadık ama ikinci turda mutlaka kazanacağız.


“NE ŞARTLARDA OLURSA OLSUN KAZANACAĞIZ”

Kimse umutsuzluğa kapılmasın biz ne olursa olsun Millet ittifakı olarak tüm mücadelemizi vereceğiz. Bu seçimi alacağız. 28 Mayıs bizim için çok önemli bir gün onun için tüm örgütler tüm yol arkadaşlarım tekrar sahaya çıkacağız. Bu seçimi ne şartlarda olursa olsun Millet İttifakı olarak başaracağız. Biz bu vatanı yönetmeye yola çıktık, aç çocuklarımız, işsiz insanlarımız için 128 milyarın hesabını sormak için, 328 milyarın hesabını sormak için tekrar kazanacağız, tekrar birleşeceğiz. “ dedi.,

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X