Yüzyılın dönüşümü başlıyor; “Kentsel dönüşümde yarısı bizden”

28 Nisan 2023 12:50
AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Gebze’de gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılandı. Milletvekili Yaman, ‘Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden’ kampanyasını vatandaşlarla paylaştı.

AK Parti Kocaeli Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Cemil Yaman 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek seçimlerle ilgili çalışmalarını Gebze’de sürdürdü. Karabük Eflaniler Derneği’nde vatandaşlarla sohbet eden Milletvekili Yaman, ilçede esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

“YÜZYILIN DÖNÜŞÜMÜNÜ YAPIYORUZ”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kamuoyuyla paylaştığı “Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden” kampanyasıyla ilgili konuşan Milletvekili Cemil Yaman, “Biz siyaseti halka hizmet üretmek için yapıyoruz. Cumhurbaşkanımız bir müjdeyi daha milletimizle paylaştı. ‘Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden’ kampanyası ile oturdukları evlerinin riskli yapı tespitini yaptıran vatandaşlarımızın ister yerinde, ister rezerv alanda dönüşüme giren evlerinin maliyetinin yarısını devlet olarak biz karşılayacağız. Uygulama İstanbul’da başladı. Rekor bir başvuru var. İnşallah milletimizin desteği ile önümüzdeki süreçte 7 bölgeye de yayılacak. Biz bugüne kadar milletimizin karşısına hep eser ve hizmetlerle çıktık. İnşallah 14 Mayıs’tan sonra milletimizin desteği ile eser ve hizmetlerimiz devam edecek” dedi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X