Başkan Söğüt, “Körfez için birlikte güzel çalışmaları hayata geçiriyoruz”

28 Eylül 2023 12:46
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcımız Ali Haydar Bulut’u belediyede ağırladı daha sonra da birlikte yürütülen projeleri inceledi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcımız Ali Haydar Bulut’u belediyede ağırladı. Kısa süre önce göreve başlayan ‘hayırlı olsun’ ziyareti sonrasında iade-i ziyarette bulunan Ali Haydar Bulut ile makamda bir araya gelen Başkan Söğüt, ilçede Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yürütülen çalışmalarla ilgili istişarede bulundu.

 

DESTEĞİNİ HEP HİSSEDİYORUZ

Birlikte yapılan toplantı sonrasında Başkan Söğüt ve Ali Haydar Bulut sahaya indi, çalışmaları ve gelinen noktayı yerinde inceledi. Tahir Büyükakın’ın önderliğinde Büyükşehir Belediyesi ile birlikte güzel projelere imza attıklarını belirten Başkan Söğüt, “Körfez için birlikte güzel çalışmaları hayata geçiriyoruz. Bu noktada her zaman yanımızda olan Tahir Başkanımıza teşekkür ediyorum.

 

ULAŞIMA KALICI ÇÖZÜMLER

İlçenin kronik hale gelen Barbaros Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm ve İMES Bağlantı Yolu gibi sorunlarını birlikte hareket ederek çözüme kavuşturuyoruz. Ulaşım noktasında da İlimtepe Yolu’nun 1. Etabı’nı tamamladık, ikinci etabı için de ihale süreci devam ediyor. Kaşkaldere Kavşaklı Yol Projesi de en önemlilerinden birisi” ifadelerini kullandı.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X