İSMAİL AYNACI “BİR BEDEL ÖDENECEKSE…”

04 Mart 2023 10:00
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 6’lı masadan ayrıldığını açıklaması sonrası pek çok kişinin istifa etmesine sebep olmuştu. İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı konuya ilişkin ;” Beni arayıp 5 siyasi partinin yaptığı baskıya boyun eğmeyen İYİ Parti üye olmak isteyen bir çok kişi oldu” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 6’lı masanın 6 saat süren ve ilk defa cumhurbaşkanı adayı üzerinde tartıştığı toplantı sonrası çok konuşulacak bir hamle yaptı. Akşener, Kılıçdaroğlu’nun adaylığı üzerinde durulmasına karşılık Genel İdare Kurulu’yla düzenlediği toplantı sonrası masadan ayrıldıklarını resmen açıkladı. Aynı zamanda giderken CHP kanadında büyük tepkiye yol açacak bir açıklamada bulunan Akşener, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a adaylık çağrısı yaptı. İYİ Parti dahil pek çok kesimden büyük tepki toplayan Genel Başkanın bu hareketi sonrası CHP’li isimler peş peşe paylaşımlarda bulundu. Akşener’i vefasızlık ile suçlayan da oldu, fazla taviz verildiğini söyleyen de. Kocaeli’de olduğu gibi pek çok iyi partili isim ise başkanlarının yanında durarak destek vermişti. Akşener’in masayı dağıttı iddiası ise pek çok kişinin üyeliğini sildirmesine sebep olmuştu. Bu konu İYİ Partililer arasında rahatsızlığa yol açtı. İyi Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, partiden ayrılanlar olduğu gibi üye olmak için de arayanların olduğunu söyledi.

“AVUÇ OVUŞTURANLARI DİKKATLE İZLİYORUZ”

Aynacı; “Genel Başkanımız Sn Meral AKŞENER bugün yaptığı açıklamadan sonra partimiz üzerinde bir algı operasyonu başlatilmak istenmektedir.Masayı dağıttı ,ittifaka ihanet ettiği yönünde söylemlerle üye ve seçmenimizi etkileye çalışanlari görmekteyiz.Meral Akşener Milletin sesi,olmuş sokakta konuşulanan isimleri masaya sunmuş ve halkın sesi olmuştur.Bunları görmezden gelenler ve el altı pazarlıklarla halkın iradesini göz ardı edenler asıl masaya ihanet etmiştir.İstifalar var şeklinde avuç ovuşturanlari dikkatle izliyoruz.

“BİR BEDEL ÖDENECEKSE…”

Lakin bu fırsatçılara kötü bir haberim olacak bugün beni arayıp 5 siyasi partinin yaptığı baskıya boyun eğmeyen İYİ Parti üye olmak isteyen bir çok kişi oldu.Herkes müsterih olsun İYİ Parti bundan öncede tüm oyunları bozmuştur.Bugün de Milletin sesi olmuştur.Bir bedel ödenecek se bu bedeli milletin sesini duymayanlar ödeyecektir.

 

 

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X