FEDAKARLIK SIRASI KILIÇDAROĞLU’NDA “ADAYLIKTAN ÇEKİLSİN”

15 Mayıs 2023 18:16
Zafer Partisi Kocaeli Milletvekili adayı Zekai Kahyaoğlu;” Kemal Kılıçdaroğlu fedakarlık yapmalı ve adaylıktan çekilmeli yoksa tekrar ediyorum Tayyip Erdoğan yeniden Cumhurbaşkanı”

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, Cumhurbaşkanlığı seçiminin resmi olmayan geçici sonuçlarını açıkladı. Yener, sayımı devam eden oyların tamamını bir adayın alması halinde bile sonucun değişmeyeceğini belirterek, önceden belirlenen takvim doğrultusunda ikinci tur seçimin 28 Mayıs Pazar günü yapılacağını söyledi. Seçimin ikinci tura kalması ile birlikte kilit bir isim haline gelen Sinan Oğan’ın kimi destekleyeceği merak konusu oldu. Zafer Partisi Kocaeli Milletvekili adayı Zekai Kahyaoğlu ise sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla Sinan Oğan’ın b 2.turda Kılıçdaaroğlu’ nu desteklese dahi kendisini destekleyenler peşinden gitmeyeceğini söyledi.

OĞAN KILIÇDAROĞLU’NU DESTEKLİYORUM DESE BİLE SEÇMEN PEŞİNDEN GİTMEZ

“BENİM DÜŞÜNCEM,KATILIP KATILMAMAKTA ÖZGÜRLÜK VAR!
KEMAL KILIÇDAROĞLU ADAYLIKTAN ÇEKİLMELİ!
1. tur tamamlandı. Artık 2.turu konuşacağız. Şahsım her türlü düşünceye,tasarruf kullanma hakkına saygı duyar. Ancak sayfamı takip edenler bilir. Millet ittifakı adayı “KILIÇDAROĞLU”diye açıklandığı zaman “TAYYİP” Bey’in Cumhurbaşkanlığı bir kez daha hayırlı olsun demiştim.Şimdi bir kez daha söylüyorum.
Sinan Oğan ben 2.turda KILIÇDAROĞLU’ nu destekliyorum dese bile kendisini destekleyenler peşinden gitmez.

“HER İKİ İTTİFAKA DA GÜVENİMİZ YOK”

Eğer bu seçimi muhalefetin kazanması isteniyorsa fedakarlık sırası Sayın Kılıçdaroğlu’nda.
Meral hanım o fedakarlığı yaptı kalktığı masaya yeniden oturarak.Sinan Oğan ve biz arkadaşları ne karar alacak bilemem. Ama ben ve arkadaşlarım 2.tura Tayyip bey ve Kemal Bey’in girmesi durumunda her ikisine de mührümüzü vurur geçeriz. Çünkü bizim her iki ittifaka da güvenimiz yok. Bu durumda gönlüm arzu eder ki Sinan Oğan ve arkadaşları seçmeni özgür iradeleri ile baş bala bıraksın.

“KILIÇDAROĞLU FEDAKARLIK YAPMALI”

Kim kimi,hangi ittifakı doğru buluyorsa oraya oyunu versin.
Başını “Ne Mutlu Türk’üm diyene”diyebilen bir adayın çekmediği hiç bir ittifakın adayı,halkın gerçek temsilcilerini meclise göndermeyen hiç bir siyasi Parti kim kazanırsa kazansın beni hiç mi hiç ilgilendirmiyor.
Fedakarlık sırası Kemal Kılıçdaroğlu’nda. Kemal Kılıçdaroğlu fedakarlık yapmalı ve adaylıktan çekilmeli yoksa tekrar ediyorum Tayyip Erdoğan yeniden Cumhurbaşkanı. Bunlar benim şahsi düşüncelerim,katılıp katılmamakta özgürlük var. Selam ve saygılarımla…”

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X