HDP’li Sırrı Sakık Kılıçdaroğlu’na veryansın: Çok büyük yalanlar söyledi, kazanamaması hayırlı oldu

18 Temmuz 2023 12:46
HDP Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık, Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ’ın dünkü gizli pazarlık açıklamaları üzerinden Kılıçdaroğlu’na ateş püskürdü. Sakık, “Kılıçdaroğlu, çok büyük yalanlarla, gizli pazarlık ve mutabakatlarla bu halka en büyük haksızlığı yaptın.” dedi. Sakık ayrıca Kılıçdaroğlu'nun kazanamamasının daha 'hayırlı' olduğunu söyledi.

 

Mayıs ayında yapılan kritik seçimler Cumhur İttifakı’nın galibiyetiyle sonuçlanırken muhalefet cephesinde yankıları hala sürüyor. 2. tur oylaması öncesi, Millet İttifakı’nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu şartlı destekleme kararı alan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, dün iki parti arasındaki mutabakat görüşmeleriyle ilgili çok konuşulacak açıklamalara imza attı.

Özdağ, Kemal Kılıçdaroğlu 'nun seçimi kazanması halinde üç bakanlık ve MİT Başkanlığı'nı Zafer Partisi 'ne vereceğini, kendisinin de İçişleri Bakanı olacağını söyledi.

HDP’DEN SERT TEPKİ

CHP, Özdağ’ın açıklamalarını yalanlarken HDP cephesinde sert tepki geldi.

Seçimler öncesi Abdullah Öcalan ile ilgili ‘İmralı’daki tecritin kapılarını kıracağız” sözleri büyük tepki çeken HDP Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık, Kılıçdaroğlu’na adeta ateş püskürdü.

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Sakık, Kılıçdaroğlu’nun ‘büyük yalan ve gizli pazarlıklarla’ halka en büyük haksızlık yaptığını söyledi.

Sakık ayrıca Kılıçdaroğlu'nun kazanamamasının daha 'hayırlı' olduğunu söyledi. 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X