Kocaelispor Yıldız Entegre ile sponsorluk anlaşması imzaladı!

08 Ağustos 2023 15:57
Kocaelispor stad ve forma göğüs sponsorluğu için anlaşma sağladığı Yıldız Entegre ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Yeni sezonda Trendyol 1. Lig'de mücadele edecek olan Kocaelispor hem forma göğüs, hem de Stadyum sponsoru olan Yıldız Entegre ile bir imza töreni ve yeni sezon formaları lansmanın düzenledi. Lansmana Kocaelispor Başkanı Engin Koyun, Yıldızlar Holding Yönetim Kurulu Üyesi Hakkı Yıldız, Gençlik ve Spor İl Müdürü Gökhan Yavaşer, Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, yöneticiler ve davetliler katıldı.

Başkan Engin Koyun Yıldızlar Holding'e teşekkür ederek şunları söyledi; "Uzun yıllar sonra marka Kocaelispor'a her türlü katkıyı sağlayan Yıldızlar Holding Yönetim kuruluna ve Hakkı Bey'e camiamız adına teşekkür ediyorum. Bugün önemli bir gün Kocaelispor tarihinde çok az rastlanan. Şehrimiz adına son derece mutluyuz. Bugün Kocaelispor'un geleceği adına çok anlam ifade ediyor. Hatırı sayılır geçen yıl ekonomik anlamda katkıları olduğu gibi yeni sezonda da daha büyük heyecanla sponsorluk anlamı adına stat ve göğüs reklamı adına bir bütün olarak sahiplenen Yıldızlar Holdinge tekrar teşekkür ediyorum. Hakkı Bey'in vermiş olduğu heyecan ile birlikte bütün sanayi kuruluşları destek vermeye başladı. Bu bir kıvılcımdı ve Hakkı bey başlattı.

"BU KIVILCIM ŞEHRİN TAMAMINA YAYILACAK"

3 yıl önce bir reklamımız yok denecek kadar azdı. Öncelikle yönetim kurulundaki arkadaşların tamamının reklamını nakit olarak yapmamız lazım. Bu kıvılcım şehrin tamamına yayılacak ve biz kendi reklamlarımızı çekmek zorunda kalacağız. Bir yıllık anlaşma var. Ama o tabela oradan inmeyecek diye düşünüyorum. Bu birliktelik uzun yıllar devam eder inşallah.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X