CHP’Lİ İSİMDEN PES DEDİRTEN ' SECCADE ' SAVUNMASI YERDEKİ DEKORATİF HALI!

01 Nisan 2023 14:41
CHP Körfez Belediyesi meclis üyesi Erkan Uygun, Kılçdaroğlu’nun seccade üzerine ayakkabı ile basarak verdiği ve oldukça tepki toplayan o fotoğrafı savundu.

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seccadeye ayakkabı ile bastığı fotoğrafa vatandaşlardan tepki geldi. Kılıçdaroğlu ise bu skandal davranışı sonrası üzgün olduğunu belirterek şu açıklamayı yaptı; “Üzgünüm, seccadeyi göremediğim için çok üzgünüm. Dünyada kimseyi incitmek istemem, hele milletimi asla. Buradan istismarcılık yapanları ve kullandıkları propaganda aparatlarını da milletimizin vicdanına bırakıyorum.”

YERDEKİ SECCADE DEĞİLMİŞ!

Seccadeyi görmediğini söyleyerek özür dileyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun aksine bazı CHP’li isimler ise yerdekinin seccade olmadığını söyleyerek savunmaya geçti. CHP Körfez Belediyesi meclis üyesi Erkan Uygun sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla ;” Seccade yerde serili durmaz arkadaşlar, Namaz kılanlar bilir ,Namaz kılındığında ilk seccade kaldırılır, Artik nasıl iftira alacaklarını şaşırdılar, dekoratif hali yerde kiler” dedi.
Başka bir paylaşımında ise Uygun “Sizi gidi sizi ak troller
Minyatür iran halısını seccadeye bastı diye yaygara çıkaranlar sizi” ifadelerine yer verdi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X