ALEV KARAN EKİNCİ, MUHTARLIĞI ADAY OLDU

14 Aralık 2023 09:18
Körfez’in en yoğun nüfusunun yaşadığı mahallelerden biri konumunda bulunan Körfez Mimar Sinan Mahallesi’ne muhtarlık için adaylığını açıklayan genç girişimci iş kadını Alev Karan Ekinci, ‘ Hep birlikte el ele Mimar Sinan Mahallesi’ni güzelleştirmeye var mısınız?’ dedi.

VAR GÜCÜMLE ÇALIŞACAĞIM

Muhtarlığa adaylığını açıklayan Alev Karan Ekinci, “ Çocuklarımızın daha güzel bir ortamda büyümelerini sağlamak, yaşlılarımızın daha huzurlu ve konforlu yaşam sürmelerini gerçekleştirmek, gençlerimizin sosyalleşip eğlenirken, öğrenebileceği mekânları oluşturmak, kadınlarımızın ekonomik olarak güçlü ve özgüvenli olmalarını sağlamak için var gücümle çalışacağım’ dedi.

FARKLI TERCİHLERLE SONUÇ ALINIR

Muhtar olduğu takdirde, gece-gündüz demeden 7 gün 24 saat çalışacağını belirten Alev Karan Ekinci, ‘ Mahallemizi daha çağdaş bir mahalle haline getirmek istiyorum. Bilinmelidir ki; aynı tercihlerle farklı sonuç beklemek doğru değildir. Farklı tercihlerle çok daha güzel sonuçlar alınabilir. Bu yüzden tam şimdi değişim zamanı’ dedi.

MAHALLEMİZİN SORUNLARINI BİLİYORUM

Mimar Sinan Mahallesi’nde uzun yıllardır esnaflık yaptığını belirten Alev Karan Ekinci, ‘Mahallemizin sorunlarını biliyorum. İnsanlarımız talep ve isteklerini biliyorum. Gece-gündüz mahallemizde ki vatandaşlarımızla birlikteyim. İstediklerini bildiğim için muhtarlığa aday oldum. Mahalle sakinlerimizin sorunlarını çözmek, daha insansa yaşayabilecekleri ortamı oluşturmak için var gücümle çalışacağım.” Dedi.

KÖPRÜ VAZİFESİ OLACAĞIM

Devlet kurumlarıyla vatandaşlar arasında köprü olacağını, her türlü sorunlarını devletin ilgili kurumlarıyla irtibatlı olarak çözeceklerini belirten Alev Karan Ekinci  “ Ben kendime güveniyorum. Mahallemizin her kesimini temsil eden bir ekiple yola çıktık. Çok güzel çalışmalara imza atacağız. Muhtarlığımız kapısı 7 gün 24 saat herkese açık olacaktır. Mahallemizde bulunan mağdur vatandaşlarımızın her türlü sorunu, sorunum olacak; mutluluklarına ortak olacağım. Birlik ve beraberlik içinde en güzel hizmetin gelmesi için çalışacağım. Mimar Sinan Mahallesi’ni tercih edilen ve yaşanabilir bir konuma getirerek, cazibe merkezi olmasını sağlayacağım’ dedi.

ALEV KARAN EKİNCİ KİMDİR?

1985 yılında Almanya’da dünyaya geldi. Evli ve 2 çocuk annesi. 2009 yılında Kamu Yönetimi Lisans Bölümü’nden mezun olduktan sonra bazı kurumsal firmalarda yönetici olarak vazife yaptı. 2016 yılında kendisine ait olan Karan Temizlik Şirketi’ni eşi ile birlikte kurdu ve halen bu firmanın yönetim kurulu başkanı olarak vazife yapmaktadır. Bir çok sosyal sorumluk projesinde vazife yapan Elev Karan Ekinci aynı zamanda Körfez Ticaret Odası üyesidir.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X