MUHİP KANKO “DELEGE SEÇİMİNDE BİLE BİRBİRİMİZE GİRECEK KADAR KUTUPLAŞTIK”

02 Eylül 2023 14:17
Cumhuriyet Halk Partisi İzmit İlçe kongresinde konuşan CHP Kocaeli Milletvekili Muhip Kanko “Partimiz şu an kavgalı görünüyor bunu bir an önce ortadan kaldırmamız gerekiyor. Bunun için önce partinin iletişim kanallarının açması lazım, bu kapalı. Bir delege seçiminde birbirimize girecek kadar kutuplaşmamız var.” Dedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi İzmit İlçe Kongresi bugün Süleyman Demirel Kültür Merkezinde gerçekleşiyor. Mevcut İlçe Başkanı Gökhan Darcan’ın aday olmadığı kongre 2 adaylı gerçekleşecek. Seçimde Cengiz Çakar ve Gökhan Ercan CHP İzmit İlçe Başkanlığı için yarışacak.

“SALON BOŞ GÖRÜNÜYOR AMA HALA UMUT VAR”

Kongrede söz alan CHP Milletvekili Muhip Kanko” 2018 yılında seçime girdik seçilemedik. 6 ay sonra belediye başkanlığı seçimi var konuşuyoruz. Herkes seçim var ne yapacağız ne olacak kazanabilir miyiz? Hepimiz umutsuzuz ama ondan sonra 31 Mart seçimlerinde Türkiye’de 11 Büyükşehir ve İzmit’te 13 -0 dediğimiz seçimi alabildik. Umutlarımızı ötelemeyelim. Salon boş görünüyor ama bu partide hala umut var. Partimizde sorunlar yok mu var. Değişim değişim değişim. Dünyanın hiçbir yerinde şu kürsüden genel başkan dahil herkese eleştiri yapamazsınız, size müsaade etmezler ama biz her istediğimiz konuşmayı yapıyoruz. CHP’nin bu dinamiklerine herkesin saygı duyması gerekiyor.

“DELEGE SEÇİMİNDE BİLE BİRBİRİMİZE GİRECEK KADAR KUTUPLAŞTIK”

Partimiz şu an kavgalı görünüyor bunu bir an önce ortadan kaldırmamız gerekiyor. Bunun için önce partinin iletişim kanallarının açması lazım, bu kapalı. Bir delege seçiminde birbirimize girecek kadar kutuplaşmamız var. Bereket versin ki bu yılki kongrelerimiz kazalı geçmedi.

 

 

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X